TheMachine ارسال شده در May 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: آقای Lock_Down پس از اینکه از من درخواست مدرک کردند ، اکانته من رو Ban کردند و دلیلش هم تقلب کردن بود ، درخواست دارم این فیلم ها باز بینی بشن لطفا ، تشکر . • مدارک (فیلم یا عکس): فیلمی که باعث Ban شدن هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LockDown ارسال شده در May 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2017 با عرض سلام و خسته نباشید. بنده هیچ وقت تا از چیزی مطمئن نشم کاری انجام نمیدم! فیلمی که شما ارائه دادید رو با ادمین محترم Arsenal به اشتراک گذاشتم و بعد از بررسی فیلم و بازسازی صحنه کشتنه Rahgozar مطمئن شدیم که شما به طور کاملا غیرعادی ایشون رو کشتید! و تشخیص بنده و ادمین Arsenal این بوده که شما از چیت استفاده کردید. موفق باشید. 3 If you want to achieve greatness stop asking for permissionاگر خواهان رسیدن به بزرگی هستی منتظر اجازه اش نباش ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در May 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2017 با سلام و خسته نباشید. حسین جان فیلمی رو که از شما گرفتن به من هم نشون دادن و چون گفتید فیلم بررسی بشه بنده هم این کار رو انجام دادم و بررسی کردم. بررسی فیلم. { You have failed this Server } 3 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در May 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2017 (ویرایش شده) تشکر ، از چیت نمیشه استفاده کرد چون یک فعل هست به معنای تقلب کردن ، ممنون از تشخیصتون موفق باشید . وقتی شما با اسلحه ی M4 در حالته نشسته تیر اندازی کنید هدف به هیچ عنوان تکون نمیخوره ، و همچنین نرخ تیر اندازیه اسلحه کاملا عادی هستش . ویرایش شده May 18, 2017 توسط Shooter لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMachine ارسال شده در May 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2017 (ویرایش شده) و همچنین هر کسی که شک داره به این فیلم راحت میتونه تمامه کارهایی که من انجام دادم در اون فیلم رو انجام بده و کاملا متوجه عادی بودن بازی بشه خیلی ساده هست و بلاک شدنه تیر ها هنگامیه که شخص هدف گیریه خوبی نداشته باشه . ویرایش شده May 18, 2017 توسط Shooter لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در May 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده