TheMasTeR ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: دراین نوع شکایت شاهدین چشمان شماست که فیلم رو میبینه ! • توضیحات: با عرض سلام و درود من از این دو نفر شکایت دارم این دونفر اونت گذاشتن بعد بی عدالتی کردن ! اگر فیلم رو ببینید متوجه میشید که چی شد ! من هنوز فیریز بودم که در دویل تیر به من زد ! و خون من رو قدر نخود کرد به همین علت مردم ! خودتون فیلم رو ببینید ! همه چی معلومه که چی شد ! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s7.picofile.com/file/8389502326/Rec_0046.mp4.html درود چرا به درخواست شکایت من رسیدگی نمیشه؟؟؟؟ پارتی بازیه؟؟؟؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 با سلام خدمت شما مدارک ارسال شد .@RuBicK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد! طبق مدارک ارسالی از طرف هلپر، شما 2 نفر هنوز قبل از اینکه شمارش تمام بشه Duel رو شروع کردید، ار طرفی هم خود شما نباید قبل از اعلام برگزار کننده Duel را قبول میکردید! موفق باشید.+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده