WoiD ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) • با سلام و درود خدمت شما عزیزان • سلام به بازیکنان عزیز آرساکیا گیم با توجه به اینکه سرور بسیار شلوغ هست و حتی گوشی های متوسط هم شاهد لگ و کمبود افپیاس هستند مخصوصا در مکان های شلوغ مانند Spawn, CNN و... و همین باعث شده اکثر بازیکنان نتوانند تجربه خوبی رو از بازی کسب کنند. حالا من در حال تلاش برای بهبود این مشکل هستم تا کمی در بهبود بازی سهیم بوده باشم، دوستان من یک پک fps up برای شما آماده کردم تا کمی تجربه بهتری از بازی داشته باشید. • مشخصات پک: - حجم: قبل از استخراج: 247MB -- بعد از استخراج: 496MB - حافطه مورد نیاز: 1GB • برنامه های مورد نیاز: ZArchiver توضیحات: 1- دوستان قبل از همه شما باید دسترسی به ویرایش محتوا های پوشه Android/Data رو داشته باشید.(میتونید با جستجو داخل مرورگرتون آموزش مربوطه رو پیدا کنید) 2- بهتر است قبل از اضافه کردن پک به بازی از دیتای بازی یک نسخه پشتیبان(Backup) داشته باشید که اگر پک باعث ایجاد اشکال در بازی شد از نسخه پشتیبان استفاده کنید. 3- در صورت مشاهده هرگونه باگ یا اشکال همینجا گزارش کنید و اگر سوالی در رابطه با پک داشتید همینجا مطرح کنید. • آموزش(متنی): ابتدا فایل دانلود شده رو در مکانی مشخص استخراج کنید، حالا که فایل استخراج شد باید محتوا های استخراج شده رو کپی و جاگزین کنیم در محل دیتای بازی، پس از استخراج فایل دوتا پوشه به دست میاد به نام های data و texdb حالا دوتا پوشه رو انتخاب میکنیم و گزینه کپی رو میزنیم، حالا وارد این مسیر میشیم: Android>> data>> ir.arsacia.ir>> files حالا باید پوشه های انتخاب شده رو همینجا جایگذاری کنید و جایگزین کنید. • آموزش(ویدیویی): (بزودی) • لینک ها: - لینک دانلود پک افپیاس آپ - ( 247MB ) - لینک دانلود مستقیم برنامه ZArchiver • نکات تکمیلی: (!) در صورت اینکه در برخی از جاهای بازی با کرش ناگهانی یا ارور زیاد و غیرطبیعی مواجه شدید همینجا مشکل رو مطرح کنید. (!) در صورت اینکه هنگام ورود به بازی قبل از اینکه وارد اکانت خودتون بشید کرش شدید همینجا مطرح کنید. ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط WoiD 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/105706-%D9%BE%DA%A9-fps-up-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WoiD ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) بهتر است برای کمتر شدن احتمال کرش این بخش از تنظیمات رو به این صورت تنظیم کنید و گزینه های اول و آخر خاموش باشد(گزینه وسط فرقی ندارد) (برای مشاهده کامل تصویر روی عکس کلیک کنید) ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط WoiD لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/105706-%D9%BE%DA%A9-fps-up-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/#findComment-1091673 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده