Struggle ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: با سلام من تو paintball بودم که ایشون پی ام دادن هرگونه خروج از بازی مساوی30روز بن از کیه اندروید چیت داره من دو ساله گانری میکنم چند بار چک شدم بن نشدم امدم ایدی anydesk بدم تایم اوت شدم اندروید باید ریکورد بگیری از رو اکسپت که نمیشه بگی چیته بعدن چجوری اندروید چک میدین اندروید وقتی از گیم میری تو برنامه دیگه تایم اوت میشی و درجا من ان شدم بعد اون به حرف من گوش ندادن بن زدن لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): از خود ادمین مربوطه گرفته شه ucp. 1 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/105585-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-new/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) درود، توضیحاتی رو خدمتتون عرض میکنم ۱ ساعت قبل، Struggle گفته است: از کیه اندروید چیت داره من دو ساله گانری میکنم چند بار چک شدم بن نشدم بله اندروید هم چیت داره ۱ ساعت قبل، Struggle گفته است: بعدن چجوری اندروید چک میدین اندروید وقتی از گیم میری تو برنامه دیگه تایم اوت میشی و درجا من ان شدم بعد اون به حرف من گوش ندادن بن زدن اصلا چنین چیزی نیست که از بازی برید از Time out شید دوم بله بنده کاملا میتونم و دسترسی دارم سیستم اندروید رو چک کنم مدارک جهت دفاعیه ارسال شد Staff-Note ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط New Our Destructive Experience oDx ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ Nothing is imPossaible when God is on your Side ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/105585-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-new/#findComment-1090544 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Struggle ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Struggle گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم. • توضیحات: با سلام من تو paintball بودم که ایشون پی ام دادن هرگونه خروج از بازی مساوی30روز بن از کیه اندروید چیت داره من دو ساله گانری میکنم چند بار چک شدم بن نشدم امدم ایدی anydesk بدم تایم اوت شدم اندروید باید ریکورد بگیری از رو اکسپت که نمیشه بگی چیته بعدن چجوری اندروید چک میدین اندروید وقتی از گیم میری تو برنامه دیگه تایم اوت میشی و درجا من ان شدم بعد اون به حرف من گوش ندادن بن زدن لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): از خود ادمین مربوطه گرفته شه ucp. در ضمن من مشکوک به چیت نبودم ایشون با چه دلیلی امدن چک بدن؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/105585-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-new/#findComment-1090565 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری