Nightwolf ارسال شده در February 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: وسطه یه کاری بودم که درخواست Help دادم ولی ایشون جواب نداد. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s7.picofile.com/file/8389198250/Madrak.rar.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم@AlBeRT شما 24 ساعت زمان جهت ارسال دفاعیه و مدارک خود را دارا هستید. 1 You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 با سلام واقعا مرسی که از اینکه من گفتم توضیحات کامل و فیلمش در فروم موجوده اسکیرین شات نگرفتین و نگذاشتین شما از من چیز دیگه ای در خواست نکردین که مثلا توضیح بده من گفتم فیلم و توضیح کامل و مفیدش تو فروم هست. تنها گفتم همینه ()خدایا پیش از کرونا به اونایی شفا بده که به فکره به زمین زدن مردم هست() 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 در مورد اینکه شما گفتید ایشون اصلا جواب نداند و اسکرین نذاشتید بنده تصمیم میگیرم که حرف هلپر خودم رو در نظر بگیرم و باور کنم. اما در مورد دیر جواب دادن شکایت شما قبول و هلپر یاد شده اخطار دریافت کردند. موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده