رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و درود

امروز من بعد از چند وقت وانتد کیل شدم و دیدم که نزدیک 27 کا برای وانتد کیل شدن از من کم شد

به نظر شما این قیمت برای یک پلیری که گلد نمیزنه و با استفاده از Jobs ها پول درمیاره زیاد نیست؟

تازه اگه حوصله ی جیل رو نداشته باشید هم حدود 45 کا واسه در اومدن نیازه

یعنی حدود 72 کا برای یدونه وانتد کیل شدن واسه ی شما آب میخوره [ حدود 5 دور Bus Drive lv که 45 دقیقه طول میکشه تا این پول به دست بیاد ]

پیشنهاد من اینه که یا قیمت وانتد کیل رو به حالت قبلی برگردونید و یا درآمد هارو افزایش بدید

چون واقعا با این وضع همه از گیم زده میشن

مطمئنم که PD ها و افرادی که توی دسته ویژه هستند این پیشنهاد رو رد میکنن چون ضرره براشون

اما فعلا ما پلیر های ساده هستیم که ضرر میکنیم

حقیقتا توضیحات این موضوع خیلی طولانی هستش اما من خلاصه گفتم و منتظر نظرهای زیباتون با (+) و (-) هستم

DaRiGh.png

16b914_26InShot-20260119-211224989.png

۱ ساعت قبل، 207i گفته است:

(-)

وانتد کیل نشو

چشم

امر دیگه؟

DaRiGh.png

سلام علیکم؛

با پیشنهاد سهند جون @Darigh موافق (+) هستم.

اگه زیاد تر بشه پول Bus Driver ام خوبه.

RealLegendary.png

SincereLy.png

28cb24_251766567721748.png

سلام عرض و ادب

سهند چرا شرارت میکنی که وانتد کیل شی د

خوب ولی با این نظر مواقفم وقت هایی که راب میریم و فیل میشود و شش وانتد میشیم پولی از راب دریافت نمیکنیم تازه 27 کی کم میشود 

و من یبار 3 کی داشتم وانتد کیل شدم پولام شد منفی

لطفا به این موضوع رسیدگی کنید

ویرایش شده توسط radyab
35 دقیقه قبل، Darigh گفته است:

چشم

امر دیگه؟

بنده خودم pd هستم 

و مثل این که گ تا به حال pd نرفتی که بدونی اکتیویتی چیه 

XD ALTTAB 

افزایش درآمد ها خوبه اما اقتصاد سرور رو خراب میکنه

We are AMIR PISTAZ and MAMAD V V

190220_25IMG-20251121-015712-773.jpg

a3ee12_26e451f0b5-ecb9-44c3-8105-9a788c0

My account:
mardomak.png

RevenT.png

بهزاد جون نگاه درسته اکتیوتی سخته خودمم کاپ بودم ولی وانت کیل خیلی افزایش خورده باید مثلن بیاد از 27 به 20 سخته ولی به فکر پلیر باشید من خودم کاپ بودم بخاطر در امدم می‌گفتم (-) 😂😂 ولی نیستم و پلیرا واقعن الان میبینم مظلومن 

26 دقیقه قبل، 207i گفته است:

بنده خودم pd هستم 

کاری به PC بودن شما ندارم و فعلا PD نرفتم ببینیم چیه ولی شنیدم که اکتیویتی سختی داره

اما ما پلیر های ساده چیکار باید کنیم؟ اکتیویتی PD به ما چه ربطی داره

خب میتونن اکتیویتی PD هارو کمتر کنن

ویرایش شده توسط Darigh

DaRiGh.png

دوستان من با نظر سهند جون همون  darigh

موافقم به دلیل این که مثلا یه شخصی 5 کی داشته باشه یا کمتر مثلا 10 بعد وانتد کیل بشه خوب منفی بشه نه میتونه کال بده یا مثلا یه چیزی خریداری کنه مثلا اد کذاشتن در سی ان ان ملا بحث 5 کی 10 نیست بحث اینه که خداوکیلی 27 کی وقتی میری راب وانتد کیل میشی خداوکیلی فشار تا بری پولی بگیری پولتم کم میشه لطفا مقدار اینو کم کنید

ویرایش شده توسط radyab
1 ساعت قبل، KinGmT گفته است:

بهزاد جون نگاه درسته اکتیوتی سخته خودمم کاپ بودم ولی وانت کیل خیلی افزایش خورده باید مثلن بیاد از 27 به 20 سخته ولی به فکر پلیر باشید من خودم کاپ بودم بخاطر در امدم می‌گفتم (-) 😂😂 ولی نیستم و پلیرا واقعن الان میبینم مظلومن 

داش من بهزاد نیستم Loneleon هستم

نگاه شما باید درک کنید دوست عزیز کسی که کاپ هست روزی ۵۰ تا ارست به نظر شما زیاد نیست؟

با روزی ۱۰ تا وانتد کیل؟

بسیاری سخته

XD ALTTAB 

1 دقیقه قبل، 207i گفته است:

داش من بهزاد نیستم Loneleon هستم

نگاه شما باید درک کنید دوست عزیز کسی که کاپ هست روزی ۵۰ تا ارست به نظر شما زیاد نیست؟

با روزی ۱۰ تا وانتد کیل؟

بسیاری سخته

خوب اکتیوتی پول میگیری پلیر بدبخت چه گناهی کرده نصف پول باید بره تو فک کن level+39 باشه بعد skill 1  باشه بره راب بیز بنظر تو اینکه نصف پولش بره وقت 25 ک براش بمونه انصافه  = نه بعد باید 1 ساعت بره جیل 

مشکل از ما نیست [ نه افراد PD و نه پلیر های ساده و نه ... ]

مشکل از ایراد های سروره که امیدوارم که توسط @Ali و مسئولان حل بشه 

چون گفتم که با این وضع هم PD سرور بخاطر اکتیویتی کم از گیم زده میشه

و هم پلیر ساده که یدونه راب میره و به جای سود ضرر میکنه و وانتد کیل میشه و به جز حرص چیزی واسش نمیمونه

ویرایش شده توسط Darigh

DaRiGh.png

در ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ در 17:51، 207i گفته است:

(-)

وانتد کیل نشو

میگی راب نزنه؟ 

دقیقا درست میگی(+) 

فقط وانتد کیل رو کم کنن چون وانتد ارست خیلی خوب شده که دیگه انقدر ادم نی بیاد تراکو بزنه و متریال و و و و. 

:my account

amniat.png

:my bro

amniat.png

رفیق من

خود منه

11 ساعت قبل، Darigh گفته است:

با سلام و درود

امروز من بعد از چند وقت وانتد کیل شدم و دیدم که نزدیک 27 کا برای وانتد کیل شدن از من کم شد

به نظر شما این قیمت برای یک پلیری که گلد نمیزنه و با استفاده از Jobs ها پول درمیاره زیاد نیست؟

تازه اگه حوصله ی جیل رو نداشته باشید هم حدود 45 کا واسه در اومدن نیازه

یعنی حدود 72 کا برای یدونه وانتد کیل شدن واسه ی شما آب میخوره [ حدود 5 دور Bus Drive lv که 45 دقیقه طول میکشه تا این پول به دست بیاد ]

پیشنهاد من اینه که یا قیمت وانتد کیل رو به حالت قبلی برگردونید و یا درآمد هارو افزایش بدید

چون واقعا با این وضع همه از گیم زده میشن

مطمئنم که PD ها و افرادی که توی دسته ویژه هستند این پیشنهاد رو رد میکنن چون ضرره براشون

اما فعلا ما پلیر های ساده هستیم که ضرر میکنیم

حقیقتا توضیحات این موضوع خیلی طولانی هستش اما من خلاصه گفتم و منتظر نظرهای زیباتون با (+) و (-) هستم

عزیز با نظرت خیلی مخالفم

شما فکر کن هزینه بیمه لامبورگینی ۲۰۵ کا هست

اون موقع ما که مواد اولیه اسلحه جمع میکنیم تو مسیر همه ۱ اسلحه بگیره دستش که بگه جیل ارزون در میاد

نه قربونت بشم به نظر بنده باید بیشتر هم بشه تا درسی بشه برای اون دسته از افرادی که نمی تونن خودشونو کنترل کنن

در ضمن اگه حرفه ای هستن میتونن به جای اسلحه کشیدن تو خیابون ها یا برن اقلیت دسته متوسط برای شرکت تو وار یا هم برن تو کلن،

کلن وار بندازن

نتیجه افزایش جریمه وانتد کیل خیلی خوبه و واقعا امنیت بازیکنان سرور از دست افرادی که مزاحمت ایجاد میکنن خیلی خوب میشه

من پاسخ های خیلی از دوستان رو هم خوندم

عزیز وقتی راب میرید پول بزارید تو جیبتون برید لزومی نداره همه پول هاتون تو بانک باشه که پولتون منفی بشه

خوب اگه قرار بود دزدی اون طور که شما فکر میکنید راحت بود

تو زندگی واقعی هم همه دزد میشدن

بنده خودم لولم بالاس درک میکنم که چی میگید ولی باور کنید یه نفر بیاد لولشو بکنه ۵ بعد بیاد مزاحمت ایجاد کنه به کارت نتونی برسی

در ضمن اگه در آمد ها بره بالا به ضرر سرور هست همه ماشین آخرین مدل میگیره و با نهایت تاسف میگم هزینه های سرور برآورد نمیشه و جناب آقای @Ali مجبور میشه از جیب یا هم کلا بکشه تعطیل کنه

در نهایت از نظر بنده همه چی روبه راه هست و نیازی نیست تغییری انجام بشه

چون تیم آرساکیا اونقدری قوی هست که این تعداد از پلیر رو برا خودش جذب کرده

واقعا تفریح و سرگرمی خوبی هست

من از طرف خودم هم تشکر میکنم به موسس و تیم پشتیبانی سرور آرساکیا

FreeDoM

[+] اخه این چه کاریه پیدی ها  که درامدشون از اکتیویتی هست چرا انقدر واتد کیل رو گرون کردید فکر کنید یک نفر بره راب بزنه با اسکیل 1 40 کی میگیره ازش 27 کی کم میشه برای کیل شدن  اگه هم وکیل بخواد 50 کی دیگه که میشه 75 کی  ؟ حتی راب هم دیگه نمی ارزه با این قیمت 

9 ساعت قبل، Mili گفته است:

عزیز با نظرت خیلی مخالفم

اون موقع ما که مواد اولیه اسلحه جمع میکنیم تو مسیر همه ۱ اسلحه بگیره دستش که بگه جیل ارزون در میاد

نه قربونت بشم به نظر بنده باید بیشتر هم بشه تا درسی بشه برای اون دسته از افرادی که نمی تونن خودشونو کنترل کنن

در ضمن اگه حرفه ای هستن میتونن به جای اسلحه کشیدن تو خیابون ها یا برن اقلیت دسته متوسط برای شرکت تو وار یا هم برن تو کلن،

کلن وار بندازن

نتیجه افزایش جریمه وانتد کیل خیلی خوبه و واقعا امنیت بازیکنان سرور از دست افرادی که مزاحمت ایجاد میکنن خیلی خوب میشه

عزیز وقتی راب میرید پول بزارید تو جیبتون برید لزومی نداره همه پول هاتون تو بانک باشه که پولتون منفی بشه

بنده خودم لولم بالاس درک میکنم که چی میگید ولی باور کنید یه نفر بیاد لولشو بکنه ۵ بعد بیاد مزاحمت ایجاد کنه به کارت نتونی برسی

در ضمن اگه در آمد ها بره بالا به ضرر سرور هست همه ماشین آخرین مدل میگیره و با نهایت تاسف میگم هزینه های سرور برآورد نمیشه و جناب آقای @Ali مجبور میشه از جیب یا هم کلا بکشه تعطیل کنه

عزیز من 

جای لامبورگینی تو متریال نیست که

باید یا با NRG رنتی بری و یا ماشین کلن 

با اون افرادی که به قول شما با لول 5 یه اسلحه میگیرن و میزنن می‌ترکونن باید برخورد سختی بشه

ولی بر فرض مثال منی که روزانه ۲ ساعت تو گیم فعالیت دارم و حوصلم بکشه 4 5 دور باس میرم و 75 90 پول در میارم

یهویی یدونه بعد از چند مدت دلم بخواد راب بزنم با رفقا و راب فیل شه و وانتد کیل بشی این واسه شما میشه تفریح؟

اگر حرفه ای باشن ولی PC نداشته باشن دیگه دسته متوسط و پینتبال واسه چیه

بنده کاری با دزدی تو واقعیت و ... ندارم به گفته ی خودتون گیم تفریح هست و اومدیم تفریح و عشق و حال کنیم

درآمد ها نمیگم که 3 4 برابر بشه حدود 50 درصد کافیه 

اگر اشتباه نکنم بیمه ی انارجی حدود 17 18 کا هستش و تقریبا برابر با 9 دقیقه باس زدن هستش

باز هم میگم 

فردی که راب میره و وانتد کیل میشه با فردی که ایجاد مزاحمت میکنه و وانتد کیل میشه خیلی خیلی فرق داره

من خودم بیشتر از همه دوست دارم مجازات و پول وانتد کیل فردی رو که بیمه میزنه میترکونه و ایجاد مزاحمت میکنه رو بیشتر بیشتر کنن

ولی فردی که راب میره واسه پول درآوردن میره 

ممنون از اینکه نظرتون رو کامل گفتید @Mili

DaRiGh.png

والا خودمم موافقم ولی خب اینطوری ریسک در زدن بانک افزایش پیدا کرده طوری که اگر چیزی ازش به دست نیاری یه چیزی هم از دست میدی. (+)

do.php?imgf=462627_26ezgif-com-gif-maker

در ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ در 17:51، 207i گفته است:

(-)

وانتد کیل نشو

خیلی نمکی برادر 

(+)

واقعا زیاده

93f211_26a61808-26b6c620-25842519-25GIF-7Khabis

93f211_26a61808-26b6c620-25842519-25GIF-

اگه‌قبل‌اینکه‌پاهاتوبازکنی‌چشماتوبازمیکردی انقدر‌نمیگفتی‌همه‌پسرا لاشین‌؛

در ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ در 21:37، 207i گفته است:

با روزی ۱۰ تا وانتد کیل؟

بسیاری سخته

باشه سخته تاپیک بزن بگو کمش کنن با این پیشنهاد باید موافقت شه

در ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ در 19:43، 207i گفته است:

بنده خودم pd هستم 

کاپ نشو

موافقم با پیشنهادت (+)

در ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ در 03:36، Mili گفته است:

عزیز با نظرت خیلی مخالفم

کلن وار بندازن

توجه کن. وانتد کیل؛ نه ارست

:my account

amniat.png

:my bro

amniat.png

رفیق من

خود منه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...