OverLord ارسال شده در February 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2020 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید 1.باگ هایی زیادی در وانت FBI دیده میشه که اگه ممبر FBI به کسی وانت نگه داشتن اسلحه یا نگه داشتن مواد مخدر بدهد و شخص که وانت داره تسلیم نشه و وانت رانر بگیره دیگه وانت اشتراکی محصوب نمیشه! 2.وقتی ممبر هایه FBI به شخصی Mfrisk میدن شخص از رویه عمد جلویه اسلحه فروشی نگه میداره که نتونن وی را بگردن باید این سیستم برداشت چون یه جورایی bug حساب میشه 3.وقتی شخصی دارایه اسلحه هست و دیده میشه و توانایی گشتن ندارن وارنی نمیاد که به شخص وانت داد. 4.راجب راب هست که وقتی کاپ هایه سرور در رو میشکنن و داخل بانک میشن خون ان ها بسیار کم میشه ولی ارمور ان ها هست ولی وقتی که با تفنگ Combtshotgun شلیک کنی به طرف کاپ کافیست که یه تیر بخوره بهشون و کیل شن ویرایش شده February 13, 2020 توسط OverLord 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2020 در 6 دقیقه قبل، OverLord گفته است: 1.باگ هایی زیادی در وانت FBI دیده میشه که اگه ممبر FBI به کسی وانت نگه داشتن اسلحه یا نگه داشتن مواد مخدر بدهد و شخص که وانت داره تسلیم نشه و وانت رانر بگیره دیگه وانت اشتراکی محصوب نمیشه! 2.وقتی ممبر هایه FBI به شخصی Mfrisk میدن شخص از رویه عمد جلویه اسلحه فروشی نگه میداره که نتونن وی را بگردن باید این سیستم برداشت چون یه جورایی bug حساب میشه 3.وقتی شخصی دارایه اسلحه هست و دیده میشه و توانایی گشتن ندارن وارنی نمیاد که به شخص وانت داد. 4.راجب راب هست که وقتی کاپ هایه سرور در رو میشکنن و داخل بانک میشن خون ان ها بسیار کم میشه ولی ارمور ان ها هست ولی وقتی که با تفنگ Combtshotgun شلیک کنی به طرف کاپ کافیست که یه تیر بخوره بهشون و کیل شن اینها مشکلاتی هستن که به گارد ملی هم ضربه زدن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 یا وقتی کسی جلوی FBI از /Throwguns یا /Usedrugs استفاده کنه وارنی برای وانتد نمیاد که کلی اکتیویتی رو همینجوری از دست میدیم. اگر خواستید اسکرین شات هم میدم. 1 من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 (ویرایش شده) با سلام! از عمده دلایل به انزوا کشیده شدن FBI نسبت به بقیه فکشن های دپارتمنت (داریم میبینیم که FBI پر نمیشه ، PD و NG خالی نمیشه!) دوتای زیر هست: نقل قول 1.باگ هایی زیادی در وانت FBI دیده میشه که اگه ممبر FBI به کسی وانت نگه داشتن اسلحه یا نگه داشتن مواد مخدر بدهد و شخص که وانت داره تسلیم نشه و وانت رانر بگیره دیگه وانت اشتراکی محصوب نمیشه! نقل قول یا وقتی کسی جلوی FBI از /Throwguns یا /Usedrugs استفاده کنه وارنی برای وانتد نمیاد که کلی اکتیویتی رو همینجوری از دست میدیم. من خودم قبل از اینکه وارد این فکشن بشم همه دوستام میگفتند نرو باگه وانتد نداره و فلان بهمان! یه موردی هم خودم اضافه کنم : بنده دیروز به شخصی که شهروندی رو کشت وانتد مربوطه رو دادم و موقعی که میخاستم arrest کنم فهمیدم برای FBI نیست!! که قاعدتا باید درگیر کننده باشه این مورد. اصلی ترین دلیلی که همه بچه ها شاکین و کم کم دلسرد میشن اینه که وانتدی که FBI میده ، به خودش تعلق نمیگیره و این خیلی بده! الان ما بچه های FBI باید ببینیم وانتدای PD یا NG کی میخاد اشتراکی بشه که سریع بریم دنبالش و بزور بکشیم یا دستگیر کنیم! درخواست رسیدگی اورژانسی به این مورد رو از مدیریت داریم با تشکر. @Ali ویرایش شده February 14, 2020 توسط Tommy C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinnajm ارسال شده در February 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2020 با سلام,متاسفانه اقلیت FBI در حالت بحرانی قرار داره و دلیل اون هم باگ هایی هست که دوستان و همکاران عزیزم ذکر کردند.باید این موضوع را به یاد داشته باشیم که اقلیت FBI, یک اقلیت ویژه هست پس باید توجه ویژه ای هم بهش بشه.بنده و همکاران عزیزم خواهشمندیم هرچه سریع تر برای رفع این باگ ها اقدام کنید تا با هم دیگه بتونیم پیشرفت هرچه بیشتر FBI را ببینیم. .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverLord ارسال شده در February 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2020 5.وقتی شخصی که شهروند عادی هست از /Throwguns استفاده میکنه هیچ وارن برایه اعضایه FBI نمیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 15, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 با سلام. در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۵ در 02:25، OverLord گفته است: 1.باگ هایی زیادی در وانت FBI دیده میشه که اگه ممبر FBI به کسی وانت نگه داشتن اسلحه یا نگه داشتن مواد مخدر بدهد و شخص که وانت داره تسلیم نشه و وانت رانر بگیره دیگه وانت اشتراکی محصوب نمیشه! این مورد باگ نیست و شما متأسفانه سیستم وانتد را بلد نیستید و اطلاعات آن را مطالعه نکردید. اما بنابر پیشنهاد برخی از دوستان در بروزرسانی بعدی وانتد نگه داشتن مواد غیر قانونی درگیر کننده خواهد بود که موجب می شود همیشه بتوانید به این وانتد ها رسیدگی کنید. پیشنهاد می شود سیستم وانتد ها را مطالعه کنید و یاد بگیرید. در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۵ در 02:25، OverLord گفته است: 2.وقتی ممبر هایه FBI به شخصی Mfrisk میدن شخص از رویه عمد جلویه اسلحه فروشی نگه میداره که نتونن وی را بگردن باید این سیستم برداشت چون یه جورایی bug حساب میشه این مشکل برطرف شد. در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۵ در 02:25، OverLord گفته است: 3.وقتی شخصی دارایه اسلحه هست و دیده میشه و توانایی گشتن ندارن وارنی نمیاد که به شخص وانت داد. او را Frisk/ کنید. بسته شد. پیشنهادات تکراری، جوایز تعلق نمی گیرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده