BabeFire ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهدی نیست • توضیحات: با سلام کسی که از من اکانت Mr_$AMIR$ ro دزدین در سرور به نام CHiliboy فعالیت میکنن ایشون اول دوست بنده بودند و اومدن واتساپ به من گفتن علی 808 گلد مفتی به پلیر هاش میده عکس هم از این حرفشون هست و که من پسورد رو میدمشون اگه لازم بود میدمتون گفت اکانتت بده تا برات بگیرم منم پسورد اکانت رو به ایشون دادم و بعد اکانت را از من دزدیند الان هم که میرم سرور میگم اکانتم رو بده میگه بعدا و فلان چیز و نمیدم و اینا • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده February 3, 2020 توسط BabeFire لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 با سلام و احترام خدمتِ شاکی محترم شکایت شما رد شد. همانطور که میدانید تیم مدیریت هیچگونه مسئولیتی در قبال دزدیده شدن حساب کاربری یا اموال شما ندارد، و اینطور که خود شما گفتید از روی سهل انگاری خود شما بوده تا این بازیکن به رمز عبور شما دست پیدا کرده است! ضمن این مدارک شما برای اثبات کافی نمیباشد. موفق باشید. + بسته شد. 1 Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده