Adlerboy ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 با سلام من یه اسکین خریده بودم بعد اینکه رفتم تو فکشن الان میخام اسکینرو بردارم میگه باید دوباره بخریش لطفا رسیدگی کنید من نمیخام دوباره هزینه کنم لینک ucp= مدارک= این 2 عکس از موقعی که اسکین دستم بود اینم از موقعی که میخام ست اسکین کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 در 6 ساعت قبل، RoM1X گفته است: با سلام من یه اسکین خریده بودم بعد اینکه رفتم تو فکشن الان میخام اسکینرو بردارم میگه باید دوباره بخریش لطفا رسیدگی کنید من نمیخام دوباره هزینه کنم سلام عزیزم! فکر کنم یادت رفته اسکین تو شما نخریدی، وقتی که هاستر بودی با SetSkin اونو انتخاب کرده بودی. حالا اینکه الان میتونی یا نمیتونی ازش استفاده کن دقیق نمیدونم. فقط این باگ نیست، شما اسکین رو نخریده بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 (ویرایش شده) @RoM1X دروغ تا چه حد عزیز من؟! شما وقتی هاستر بودی اسکین میزاری بعد میای میگی باگ شده ؟! اگه راس میگی عکس برداشت ۶ کا گلد که در UCP http://agsa.arsacia.ir/account/goldTransactions/ از این قسمت عزیز من.... نمیشه با دروغ چیزیو گرفت.... ویرایش شده February 3, 2020 توسط iSauroN ه ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adlerboy ارسال شده در February 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 با عرض معذرت بنده هواسم نبود در ضمن در همین مورد پس باگی وجود داره که بعد از اتمام هاستری اسکین نمیپره و باقی میمونه نقل قول در 13 ساعت قبل، iSauroN گفته است: @RoM1X دروغ تا چه حد عزیز من؟! شما وقتی هاستر بودی اسکین میزاری بعد میای میگی باگ شده ؟! اگه راس میگی عکس برداشت ۶ کا گلد که در UCP http://agsa.arsacia.ir/account/goldTransactions/ از این قسمت عزیز من.... نمیشه با دروغ چیزیو گرفت.... اولا بنده هیچ وقت عزیز شما نبودم و دوست هم ندارم باشم. دوما بنده قصد کلاهبرداری نداشتم و نخاهم داشت سوما اصلا این موضوع به شما مربوط نیستش و برای این کار ادمین هایی معین شده لطفا دخالت نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 @RoM1X مربوطیش اینه که می خواهید کلاه برداری کنید. ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 سلام. اسکرین که خریده باشی پاک نمیشه. در زمان هاستری ست کرده باشی میپره. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده