رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Game Settings (ESC) problem

RuddGullit

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری: Shadow.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/do.php?filename=9ac705_26logs.rar

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/do.php?filename=946f05_26bandicam-2026-02-05-18-39-36-618.mp4 

- توضیحات کامل مشکل: من از امروز صبح نمیدونم چیکار کردم فقط یه headmove/ رو ان کردم بعد دوباره اف از اون به بعد هرکاری کردم نه نه اف بودن هدمو ام سیو شد نه ستینگ ESC ام رزولوشن ام هم تکون نمیخوره اصلا هرکاری میکنم 20 30 بار لانچر حذف کردم 

هر جوری بگی امتحان کردم رفتم گیم ستینگمو چیدم q/ میدادم میومدم دوباره هموا اش همون کاسه نتظیمات ESC برمیگشت رو حالت پیش فرض هیچی از ستینگی که ست دادم سیو نمیشد روی لپ تاپم همین مشکلو داشتم ولی چون باهاش گیم نمیومدم اهمیت نمیدادم ولی الان مشکل اومده رو سیستم اصلیم لطفا بگید چیکار کنم 

@Slap @Ali @Kamyab @AmirMahdi @WhiteCollar @MohammadAli و هرکس دیگه که از اینجور چیزا سردرمیاره 

سلام، @RuddGullit

اگه لانچر رو با همه ی فایل هاشو حذف کرده باشید طبیعتاً بازی باید ریست شده باشه.

اگه هنوز نشده برید به Documents و فایل Gta san andreas userfiles و یک Gta.set و Agsa.set هست این دوتا رو پاک کنید و اگه هم نشد ماه Gta san andreas userfiles رو کلا پاک کنید از Documents و مجدد فایل های بازی رو هم پاک کنید و دوباره لانچر را از اول نصب کنید

ویرایش شده توسط AlCheMy

Stay Hungry Stay Folish ^

AyHaN

꧁̶       _̶_̶_̶_̶_̶    _̶_̶_̶_̶_̶_̶_̶     _̶_̶_̶_̶_̶_   

* SomeOne Who^s Always By My Side  *

ད̶_̶_̶    _̶ _̶_̶_̶         _̶_̶_̶    _̶_̶ _̶_̶    _̶_̶_̶_̶ _ཌ

Frontman

24 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است:

سلام، @RuddGullit

اگه هنوز نشده برید به Documents و فایل Gta san andreas userfiles و یک Gta.set و Agsa.set هست این دوتا رو پاک کنید و اگه هم نشد ماه Gta san andreas userfiles رو کلا پاک کنید از Documents و مجدد فایل های بازی رو هم پاک کنید و دوباره لانچر را از اول نصب کنید

میتونید مفصل تر بگید؟ اصلا AGSA.set و GTA.set وجود نداشت اونجا میدونم در حالت عادی باید باشه اما نبود

و Chatlog.txt ام همه چتارو نشون نمیداد و نمیتونم اسکرین بگیرم وقتی F8 میزدم کرش میشدم

اوکی شد داداش دمت گرم

46 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است:

سلام، @RuddGullit

مشکل از انتی ویروس بود حلش کردم

الان دیدم یکی دیگه دچار این مشکل شده، اگه راه حل قطعی دارید بگید برای من که اوکی شد برای اونارو نمیدونم 

@Slap @AmirMahdi @WhiteCollar @Mohny @MohammadAli و بقیه دوستان

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...