توسعه دهنده AmirMahdi ارسال شده در 20 ساعت قبل توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل درود بر یکایک شما عزیزان. تقریباً مدت طولانی هست که هیچ تاپیکی در رابطه با آثار و یا حتی خود مشاهیر حوزۀ ادبیات (چه فارسی و چه غیرآن) ارسال نشده و اگر هم ارسال شده مدت زمان بسیاری از تاریخ ارسال اون گذشته بنابراین توی این تاپیک قصد داریم تا از کاربران محترم انجمن دعوت کنیم تا به میدون بیان و اگر اثری رو خوندن و یا حتی نگاه کوتاهی به اون داشتن و براشون فرح انگیز و جذاب بوده و یا مطلب خاصی رو با هر نوع چاشنی متوجه شدن و دوست دارن بقیه هم از اون مطلب بهرهمند شن رو با ما به اشتراک بگذارن. به شخصه معتقدم خیلی این کار مقدس هست. ضمن اینکه هیچ محدودیتی وجود نداره مادامی که در حیطۀ عقل و معرفتی که نسبت به اون موضوع داریم مشکل ساز به نظر نیومده و خدایی ناکرده تخطی از قوانین مجموعه به حساب نیاد، شما می تونید هر قسمتی از شعر، نثر و نظم از ادبیات فارسی و یا هر نوع ادبی دیگری از ادبیات جهان رو با ما در اینجا به اشتراک بگذارید. قبل از هر چیزی لازمه بدونید که یکی از علل اصلی ایجاد همچین موضوعی توی بخش "کتاب" بخاطر اینه که خیلی با این موضوع مطابقت داره و بخش های دیگه در انجمن با بدنه این موضوع تطابق دقیقی نداشتن لذا صلاح رو بر این دونستیم که اینجا تاپیکش رو ایجاد کنیم. # توجه به نکات زیر مورد انتظار هست: در صورت تمایل به اشتراک گذاری مطلبی از هر نوع اثر بی بدیلی (ضمن اینکه آن می تواند اثر خود شخص شما باشد اما بهتر است در قالب و سبک ادبی باشد) می تونید در همین تاپیک اقدام کنید. پیشنهاد میشه قبل از هرچیزی تاپیک نحوۀ نوشتن یک مطلب خوب و جذاب رو بخونید تا مطالب خوانا و چشم نوازی بفرستید. در هنگام ارسال یک مطلب، حتماً نام اثر رو همراه صاحب اون ذکر کنید (حتی اگر در کتابی ذکر نشده و یا دکلمه هست، نام گوینده اون و به هر ترتیبی نام صاحب اثر رو بنویسید). چنانچه درمورد مطلبی که ارسال می کنید توضیحی هم بدید بی نظیر خواهد بود (چون اکثر کاربران ممکن هست با استفاده از هوش مصنوعی نسبت به معنی روان اون و یا پیام اون بخش به هر ترتیبی سوال کنن که اغلب به در بسته برخورد می کنن). لطفاً از اندازه نوشتار خیلی بزرگ و یا رنگ های زننده که آرامش بصری و روانی افراد رو بهم می زنه تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید. لطفاً از ارائه مطالب خیلی کوتاه بی معنا، پرسیدن سوالات بی مورد و فاقد اساس پرهیز کنید. در صورت داشتن نظر می بایستی از واکنش استفاده کنید. بهتره مطالب بسیار بسیار طولانی با رعایت یک تقسیم بندی درست و در صورت امکان)در کشویی های نقل قول قرار بگیرن. این به حفظ نظم تاپیک کمک می کنه. اما اگر مطلب حتماً باید خارج از کشویی باشه هیچ ایرادی نداره. ترجیحاً آثار کسانی که ممکن است با قوانین انجمن در تلاقی بوده و یا نظم انجمن رو به هم بزنند رو ارسال نکنید. علی الخصوص در شرایط کنونی! با قائل بودن یک حد فاصل منطقی (مثلاً هر یک یا چند ساعت) در این تاپیک پاسخ بفرستید. لطفاً پشت سر هم و غیرحرفهای ارسال نکنید. از ارسال هرزنامه (Spam) و همچنین محتوای غیرمرتبط با تاپیک خودداری کنید. بهتره که لینک وبسایت نفرستید (مطابق قوانین انجمن جزو عنصر تبلیغ محسوب میشه). تنها متن رو اینجا بفرستید. ارسال عکس مرتبط با محتوای تاپیک و مطلبی که ارسال می کنید بلامانع هست (صرف مثال اگر یک دو بیتی با خط نستعلیق در قالب یک عکس ارسال شه مشکلی نداره). این بخش از تاپیک ممکن هست که در آینده دستخوش تغییر قرار بگیره بنابراین از شما می خوایم که قبل از ارسال یک مطلب جدید نگاه دقیقی بهش بندازید. منتظرتون هستیم! 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/102583-%D9%85%D8%AD%D9%81%D9%84-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم گر چه دانم که به جایی نَبَرد راه غریب من به بویِ سرِ آن زلفِ پریشان بروم دلم از وحشتِ زندانِ سِکَندَر بگِرفت رخت بربندم و تا مُلکِ سلیمان بروم چون صبا با تنِ بیمار و دلِ بیطاقت به هواداریِ آن سروِ خُرامان بروم در رهِ او چو قلم گر به سرم باید رفت با دلِ زخمکَش و دیدهٔ گریان بروم نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی تا درِ میکده شادان و غزلخوان بروم به هواداری او ذَرِّهصفت، رقصکنان تا لبِ چشمهٔ خورشیدِ درخشان بروم تازیان را غمِ احوالِ گرانباران نیست پارسایان مددی تا خوش و آسان بروم ور چو حافظ ز بیابان نبرم رَه بیرون همرهِ کوکبهٔ آصفِ دوران بروم غزلیات حافظ شماره ۳۵۹ استاد محمد رضا شجریان 1 1 ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ 𝓖𝓸𝓸𝓭 𝓽𝓲𝓶𝓮𝓼 𝓐𝓻𝓮 𝓷𝓸𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓼𝓪𝓵𝓮 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/102583-%D9%85%D8%AD%D9%81%D9%84-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C/#findComment-1060842 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 آب طلب نکرده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ای است که قربانی ات کنند لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/102583-%D9%85%D8%AD%D9%81%D9%84-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C/#findComment-1061501 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده AmirMahdi ارسال شده در 7 دقیقه قبل سازنده توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دقیقه قبل تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندانزده از دست تو افتاد به خاک و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان میدهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت. سیب، از حمید مصدق لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/102583-%D9%85%D8%AD%D9%81%D9%84-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C/#findComment-1061911 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری