رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

دوستان با سلام امروز ی مطلبی رو میخوام باهاتون به اشتراک بزارم!

بیشتر ما عزیزان از برنامه GGMM برای ماد های قشنگ روی ماشین و موتور هامون استفاده و تنها دلیلش و معایبی که داره اینه که فقط و فقط واسه خودمون قابل مشاهده هست از اقای علی اساسین @Ali تقاضا داریم که ماد های قشنگ و زیادی رو به سرور بیاورند که برای همه قابل مشاهده باشه مثل تبدیل کردنه FCR-900 به CB1300 که خیلی قشنگ و زیبا میشه من خوم این کارو کردم و جواب داده و یا حتی موتور NRG-500 رو به hayabusa SUZUKI تبدیل کنیم که این هم میشه و خطری از نظر ویروس یا اشکالات ماد نداره 

( پیشنهاد اصلی من این هست که اگر میشه یا ماشین و موتور های جدیدی بعد از 10 سال به سرور بیارید و یا اگر میشه سرور رو به جای بهتر و زیبایی بیشتر تبدیل کنید و اگر این ایده نهایی بشه و طبق مثالی که زدم اف سی ار رو به سیبی تبدیل کنیم حتی طرفدار های سرور بیش از حد معمول میشه و علاقه بازیکنان بیشتر میشه و بیشتر پلی میدن جدا از اون موضوع یک سری قانون ها در رابطه با موتور سنگین هم باشه از اون جایی که موتور سنگین در کشور ایران ممنوعه به موقتی ازش استفاده بشه چون در برخی سرور های GTA V همین قانون وجود داره و هست حتی زیبا تر هم هست تبلیغاتی صورت نگیره ی وقت ولی بیش از 10 ساله که هیچ چیزِ جدیدی برای دیدن نداشتیم و حتی همش یکسان بودیم اگر میشه خواهش می کنم یک مقدار تغییرات ایجاد کنید.

انشالله که هم پیام من به دست اقای علی اساسین میرسه و شهر و سرورمون زیبا تر میشه!

@Ali 

#ژیبایی شهر و بهبود یافتنِ سرور!

ویرایش شده توسط Marijuanaa
درست کردن متن.

Russia Soviet union 🇷🇺

روسیه در زمانِ شورویِ سابق.

Sassanians.png

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Sassanians.png

• CPU عنوان را به تغییراتِ زیبایی سرور از نظر ماشین و موتور شهری تغییر داد

درود خدمت شما

نظر بنده (-/+)

به هر حال جذابیت جی تی ای سن آندریاس به قدیمی بودنش

7f5325_25۲۰۲۵۱۲۲۵-۲۱۰۲۱۰.gif

579901_26InShot-20260101-131649139.gif

TeKrAri.png

579901_26InShot-20260101-131649139.gif

اقای @RevenT شما هم موافقی؟

Russia Soviet union 🇷🇺

Sassanians.png

Sassanians.png

4 دقیقه قبل، Marijuanaa گفته است:

اقای @RevenT شما هم موافقی؟

بله کاملا موفقم 

و حتی اگه امکانش باشه ماشین های جدیدی به DS اضافه بشه خیلی بهتر میشه

We are AMIR PISTAZ and MAMAD V V

190220_25IMG-20251121-015712-773.jpg

a3ee12_26e451f0b5-ecb9-44c3-8105-9a788c0

My account:
mardomak.png

RevenT.png

درود.

(+) اگر بیش از حد نشه ایده‌ی خوبیه اما خب جی تی ای سن آندریاس با نوستالژی های قدیمی جذابه.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

درود؛ 

موفق باشید(+)

8dec-Ting-%5B3881D15%5D.gif

غروب ثابت کرد پایان هم زیباستـ️ . . .🙌🏻

AliToPoL.png

8dec-Ting-%5B3881D15%5D.gif

از اینکه ماد بریزیم و واسه بقیه قابل مشاهده باشه بشدت مخالفم چون باعت کاهش fps هم میشه و لگو و خیلی از مشکل های دیگه خلاصه گیم جذابیتشو از دست میده و سن اندریاس هم به قدیمی بودنشه که طرفدار زیادی داره

ولی اینکه ماشین های جدید اضافه بشه موافقم [ماشین ایرانی نه]

do.php?imgf=625818_26New-Project-53-%5B0

947d12_26j024137-Picsart-26-02-09-12-19-

35 دقیقه قبل، Marijuanaa گفته است:

دوسن عزیز من حرف ماشین ایرانی نزدم 

دوم این که 10 ساله سرور تغییری نکرده همه بیشتر طرف خرید بنز و ماشین خفن مثل لامبورگینی و اینفرنوس اینا هستن اینم صرفا جهت موتور بود فقط تا ایده های دیگه جداگانه بدم.

شما ناراحتی همون بازی که در سال 2004 ساخته شد رو بشین با همون کیفیت پایین و بدون تغییرات و یکنواخت رو بازی کن اونم افلاین بازی کن چون اینجا همه دنبال تغییرات و چیز های پیشرفته تر در سرور هستند و همش نمیشه با GGMM سرو کله زد باید بتونیم همه ببینیمش ماد هارو و علاقمون زیاد تر شه و حتی با همون ماد که برا همه باشه به عنوان مثال که با سیبی بیای پز بدیم جلو دوستامون.

شما ناراحتی بشین افلاین gta sa بازی کن که سال 2004 ساخته شد الان 2026 ایم.

عزیزم من نظرمو گفتم که ماشین ایرانی اضافه نشه شما گفتی ماشین اضافه بشه منم با نظرت موافق بودم  

از چیزی هم ناراحت نیستم شما تاپیک زدی پیشنهاد دادی و بقیه بازیکنا باید نظر بدن که منم نظرمو گفتم 

به پیشنهادی ام که شما دادی احترام میزارم منم قصد بی احترامی ندارم نظرمو گفتم موفق باشی

ویرایش شده توسط ToPaK

947d12_26j024137-Picsart-26-02-09-12-19-

سلام،

برای تغییرات وسایل نقلیه فکر کنم برنامه های قرار هست اجرایی شه، و برای تغییرات شهری فعلا مپر ها و تیم مدیریتی دسترسی زیادی ندارند و  میبایست منتظر نسخه ی AG:SAMP باشید

Stay Hungry Stay Folish ^

AyHaN

꧁̶       _̶_̶_̶_̶_̶    _̶_̶_̶_̶_̶_̶_̶     _̶_̶_̶_̶_̶_   

* SomeOne Who^s Always By My Side  *

ད̶_̶_̶    _̶ _̶_̶_̶         _̶_̶_̶    _̶_̶ _̶_̶    _̶_̶_̶_̶ _ཌ

Frontman

درود (+) بدرود. (+)

My account: AsLeBLooDy.png: My bors Motekhases.png TheNavid.png FuRyGod.png  do.php?thmbf=740129_26Screenshot-۲۰۲۶۰۱۲ بساز تا دنیا باهات بسازه🫡😏

درود دوست عزیز؛

نظر من بابت پیشنهادتون (+) هست.

ولی خب در تاپیک های قبلی با همچین موضوعی دوستان ذکر کردند که شما میتونید

این وسایل نقلیه رو به صورت ماد با بازی اضافه کرد.

در کل بنده از پیشنهاد شما حمایت میکنم و در آینده هم منتظر پیشنهادات خوب دیگر شما هستیم.

do.php?imgf=462627_26ezgif-com-gif-maker

6 دقیقه قبل، Marijuanaa گفته است:

ممنون از نظرتون و مورد دیگه اینکه ماد رو همه بلدیم برای کامپیوتر اونم با برنامه GGMM ولی خب برای همه به نمایش گزاشزه بشه و بتونیم پز بدیم و عشقشو داریم بازی کنیم خیلی بهتره

باز هم تا اینجای نظرات از همه سپاس گزارم باز هم از بقیه تقاضا داریم بیان و نظرِ خودشون رو اعلام کنن! ❤️

بله دوست عزیز نظر خوبی بود ولی خب به نظر من اگر که قراره این اتفاق بیوفته باید تمام وسایل نقلیه سرور با ماد وسایل نقلیه بروز عوض بشن.

در حال حاضر فقط سه تا از ماشین های سرور با ماد درست شدند از جمله: اینفرنوس نیو فیس و بنز و لامبور گینی و چهره و تکسچر باقی ماشین ها برای ۲۰ سال پیش هستش که دیگه بعد از ۲۰ سال محبوبیت چندانی ندارند.

• دوست دارم که 1

do.php?imgf=462627_26ezgif-com-gif-maker

لطفا بقیه عزیزان نظر خود در رابطه با این پیشنهاد ارائه بدهند ممنون تا اینجای نظرات شما عزیزان ❤️

Russia Soviet union 🇷🇺

Sassanians.png

Sassanians.png

پیشنهاد جالبی بود و اینکه درست میفرمایید سرور بعد از این همه سال نیاز به تغییر هایی هم داره..

دیگه بعد این مدت وسیله ها برامون جزابیت خاصی نداره یا به صورتی واسمون عادی شده..

با این مورد کاملاء موافقم

موفق باشید.

696511_25ddf615-2462a608-24892d10-24e722

𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘪𝘯 "𝘥𝘰𝘯,𝘵 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵" 𝘴𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯𝘤𝘦               696511_25ddf615-2462a608-24892d10-24e722

اینطور تغییرات بنظرم نباید در قالب پیشنهاد بیان بشن

چون خود مدیریت و موسس هم میدونه که سرور نیازمند چنین افزونه هایی هستش 

با پیشنهاد دادن ما کار درست نمیشه چون بالغ بر صد جور پیشنهاد این شکلی داده شده و کسی اهمیت نداده ولی خب موافقم امیدوارم که یه تغییری ایجاد بشه (+)

,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔

.𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏

Master_Assassins

درود فقط اینکه اگه اضافه شه خیلی بهتره و میدونم چقدر سخته

با نظرت موافقم (+)

درود با پیشنهاده شما موافقم (+)

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...