iliarajabi ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 سلام من ویندوزم پرید و بازی هم پاک شد دوباره بازی رو دانلود کردم چگونه باز اکانت قبلی خودم رو بیارممم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 (ویرایش شده) تو سمپ نام کاربری که اسم اکانتت بود رو بزن و بعد که وارد سرور شدی رمز اکانتت رو وارد کن. ویرایش شده January 23, 2020 توسط 83mehrdad83 باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliarajabi ارسال شده در January 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 در 14 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: تو سمپ نام کاربری که اسم اکانتت بود رو بزن و بعد که وارد سرور شدی رمز اکانتت رو وارد کن. قبول نمی کنه میگه کسه دیگه استفاده کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در January 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 رمزت رو میگه مال یه نفر دیگست یا نام کاربری که تو سمپ میزنی؟ باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در January 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، iliarajabi گفته است: قبول نمی کنه میگه کسه دیگه استفاده کرده با سلام. اگر می توانید از زمانی که این مشکل پیش می آید عکس بگیرید و بفرستید تا بیشتر بتوانیم کمکتان کنیم. ویرایش شده January 24, 2020 توسط Farazmo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۳ در 20:54، iliarajabi گفته است: سلام من ویندوزم پرید و بازی هم پاک شد دوباره بازی رو دانلود کردم چگونه باز اکانت قبلی خودم رو بیارممم ممنون اسم را وارد کنین و سپس داخل بازی ازتون پسورد میخواد؛ وارد کنین. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده