ZombieRanger ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 درود خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 در 10 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: درود خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. ایده خوبیه در واقعیتم اینجوری که دی ان ای میدن به مدیک و اون تحقیق میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 در 23 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. عالی اما باید یه فکر هم برای FBI کرد چون واقعا اقلیتِ حوصله سر بری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در January 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ در 17:16، ZombieRanger گفته است: درود خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. موافقم نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ در 17:16، ZombieRanger گفته است: خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. پیشنهاد خیلی خوبیه. امیدوارام قبول شه! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ در 17:16، ZombieRanger گفته است: درود خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. -پیشنهاد میکنم قابلیت Get Sample به Paramedic اضافه بشه. عالی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ در 17:16، ZombieRanger گفته است: خیلی از مواقع پیش میاد که FBI داخل سرور نیست و نمیشه به Sample از Rob رسیدگی کرد. پیشنهاد میدم در صورت روشن بودن CollabStatus قسمت FBI، گارد ملی و پلیس هم بتونه بهش رسیدگی کنه. این پیشنهاد قبول شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.