Moon ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل سلام دوستان خوبم بنده اینجا هستم با پیشنهاد در مورد یک فکشن جدید برای دسته ملایم. امیدوارم که خوشتون بیاد و ازش حمایت کنید. مقدمه:بنده با کمی تحقیقات در مورد سیستم های بازی متوجه یک موضوعی شدم که به نظرم چون کار اعضای زحمت کش دسته ملایم خدمات رسانی به پلیر ها است پتانسیل این رو داره که به یک خدمات رسانی تبدیل شه و فکشن جدید رو به وجود بیاره. یکی از سیستم هایی که نظر من رو به خودش جلب کرد سیستم Prods بیزینس ها بود که هر کسی میتونه بره یکی از ماشین های اینکارو برداره و به بیزینس ها Prods برسونه. ولی خب برای اینکار اجباری نیست و هر کسی هم حوصله یه کار کم درآمد رو نداره پس در نتیجه بیشتر بیزینس های بازی همیشه خالی از Prods میمونن و در این سیستم اختلال به وجود میاد مثلا یکیش همین بیمارستان ها که اگر Prods نداشته باشن هزینه بیشتری برای درمان باید بدیم. توضیحات:طبق نکاتی که در قسمت مقدمه گفته شد نیازه که در این سیستم تغییزاتی وجود بیاد و بهترین گزینه هم اینه که این سیستم به یک فکشن جدید تبدیل بشه به نام Product Deliver Man یا به اختصار PDM که وظیفه اصلی اعضای این فکشن رساندن Prods به بیزینس ها برای جلوگیری از اختلال در سرویس دهی بیزنس ها است. Activity:اکتیویتی این فکشن میتونه از تحویل دادن 2000 Prods با محدودیت دو روز اول 700 prods و روز سوم 600prods و Full prods کردن ۳۰ بیزینس در هفته (حتی میشه برای جلوگیری از جعل اکتیویتی قانونی برای این فکشن تنظیم شه که هر روز فقط یک بار میشه به یک بیزینس sellprods/ زد و البته اکتیویتی های دیگه ای هم ممکنه که اضافه بشه بهش. ماشین های اقلیت:به نظر خودم ماشین های این سیستم خودشون برای تبدیل شدن به ماشین های این فکشن خوب هستن. رنگ فکشن:خب بنده چند تا رنگ انتخاب کردم و خوشحال میشم نظرتون رو راجبشون بگین: Product Deliver Man Product Deliver Man Product Deliver Man Product Deliver Man البته بهتره خودتونم نظرتون راجب هر بخش از پیشنهاد من رو بگین و مارو با نظرات خوبتون خوشحال کنید با تشکر. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101883-%D9%81%DA%A9%D8%B4%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-product-deliver-man/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoRGPeSaR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (+) این نظر برای کسایی که تازه اومدن به سرور کمک میکنه که انتخاب بیشتری داشته باشند برای انتخاب فکشن مورد نظر. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101883-%D9%81%DA%A9%D8%B4%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-product-deliver-man/#findComment-1051935 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EricLynnWright ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل درود، نظر بنده درمورد پیشنهاد شما (+) میباشد. میشه از سومین رنگی که پیشنهاد دادین استفاده کرد چون به نوع شغلش میاد و اینکه پیشنهاد میدم اگه قراره عملی بشه vehicle های Special توی DS که اصلا مورد استفاده قرار نمیگیرن و کسی علاقه مند به خریدشون نیست استفاده کرد که درصورت قبول شدن پیشنهاد میتونم براتون عکس مربوط به اون وسیله نقلیه رو اپلود کنم و ارسال کنم. 𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡: 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑡ℎ𝑒𝑟: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101883-%D9%81%DA%A9%D8%B4%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-product-deliver-man/#findComment-1051951 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری