Drage ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام بنده سر یه سوال که دقیق یادم نیست سوال چنده به اشتباه یه قسمت از سوال که نوشته بود برای بار دوم رو ندیدم و برای بار اولش رو گفتم (fw)و یه ثانیه که گذشت دیدم نه نوشته برای بار دوم و سریعا در ادامه اون نوشتم برای بار دوم (fp80) که درستش هم همین بود و حدودا سه الی نهایت شش ثانیه طول کشید تا جواب صحیح رو بگم که اونم صرف تایپ کردن شد و ایشون نه کمکی کردند در اینباره و نه گفتند دقت کن و نه گفتند اشتباهه هیچی نگفته بودند و بعد دیدم که ایشون av دادند مورد دیگه اینبود که پس از پایان سوالات مربوط به قوانین عمومی دسته ویژه ، که من اصلا خبر نداشتم تموم شده ایشون فقط گفتند حواست رو جمع کن و سوالات کم دیگه ای مونده و بعد گفتن که 10 سوال مربوط به قوانین داخلی LSPD و دو ثانیه بعد سوال رو فرستادند و من اصلا متوجه این قضیه نشدم که چیشده و فقط سوال رو خوندم ، ایشون فرصت ندادند من اصلا بخونم که چی گفتن و فقط عدد کنار سوال رو دیدم و حواسم به اون بود که زودتر بخونم ببینم چیه و پاسخ بدم و خوندم سوال رو و براساس قوانین عمومی دسته ویژه گفتم و فکر میکردم هنوز مربوط به عمومیش هست و چون عموما در قوانین عمومی ویژه cmd ها و کد های داخل دپارتمنت هست و اینا منم فکر کردم میگه که باید چه cmd باشه که بر طبق اون سوال بخوایم جواب بدیم و دروغ نمیگم و به نا حق هست که این رو هم نگم ، حتی ایشون یک دقیقه حتی بیشتر از وقت هم فرصت دادند و خب جواب بنده مربوط و نزدیک به قوانین عمومی ویژه بود و تو قوانین داخلی LSPD cmd ای گفته نشده و مربوط به speedc و suspend بود که جواب هم مربوط به همون suspend عه میشد ایشون از بنده فرصت ندادن که بنده فکر کنم که باید چیکار کنم واقعا زور هست که بنده بدون av قوانین عمومی ویژه رو پاسخ دادم بخوام در مرحله قوانین داخلی فکشن av بگیرم و رد بشم این شکایت هم فقط برای گرفته شدن دوباره تست هست و نه چیز دیگری از بین این دو مورد که ذکر کردم ازاولی مدرکی ندارم و از لیدر محترم بگیرید ولی در مورد دومی دارم • مدارک (فیلم یا عکس): از لیدر محترم بگیرید. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101843-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-persian/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل درود و احترام. چیزی به اسم اصلاح جواب نداریم و عکس العمل لیدر مربوطه در این رابطه صحیح بوده. در مورد دوم نیز طبق توضیحات شما لیدر مستقیما رفته سراغ سوالات بعدی که باز هم مشکلی نداشته سوال آخر نیز داخل قوانین دسته اقلیت دسته Police Department می باشد. شکایت رد شد. لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101843-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-persian/#findComment-1052488 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده