MelikaCtf ارسال شده در January 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2020 مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت :باید چیزی را به تو بگویم زن:لازم نیست مرد:اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن:باشه بگو مرد:من زن دوم دارم زن با خونسردی گفت : میدونم همین امروز فهمیدم ... حالا آروم باش تا مرگ موش کارشو بکنه... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در March 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2020 نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyarash ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 خیلی خوب بود نقل قول ??? ???? ?? ??? هَرچی بیشتَر از آدمها میفـَهمم،بیشتَر از سَگ ها خوشَم میاد️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary ارسال شده در March 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2020 خوب بود نقل قول Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANTANA ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ در 18:03، MelikaCtf گفته است: مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت :باید چیزی را به تو بگویم زن:لازم نیست مرد:اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن:باشه بگو مرد:من زن دوم دارم زن با خونسردی گفت : میدونم همین امروز فهمیدم ... حالا آروم باش تا مرگ موش کارشو بکنه... بله نقل قول افتخار نکن که زیاد دنبالتن، جنس ارزون طرفداردزیاد داره!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 خوشم اومد نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.