رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SKandar.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:           

Expert.png

Zerox.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ـ

• توضیحات: با سلام و درود من فقط یک سوال از ایشون کردم این بود که اگر من از طریق HQ فکشن برم پایین و وسیله نقلیه فکشن سوار شم و اصلا از پارکینگ خارج نشم و مستقیم و سریع Duty کنم مجازات داره؟ چون من به دلیل این مجازات استفاده شخصی وسیله نقلیه شدم و من هیچ استفاده ای شخصی نکردم.

Zerox بهم گفت  Duty نیستی نباید سوار شی.

من هم جواب دادم (کجا قوانین آمده باید حتما قبل سوار شدن Duty باشم؟) اگه اینطور بود صد درصد داخل قوانین می آمد و فقطی میخواستیم سوار شم می‌گفت شما Duty نیستی.

تا چند روز جوابی نگرفتم و جناب AliExpert گفت اگه فکر می‌کنی بی مورد مجازات شدی از لیدر شکایت کن. منم که گفته بودم من از لیدر شاکی نیستم و جناب Zerox هم حرف لیدر میزنه و دوباره گفتم فقط جواب سوال بدین جواب داد که پاسخ شما داده شد. و هیچ پاسخی دریافت نکردم که منو قانع کنه.

• مدارک (فیلم یا عکس): درخواست شه ارسال میکنم.

Me: SKANDAR

My Friends: ALL ArSaCiA

dbf821_251000030989.gif

SKandar.png

dbf821_251000030989.gif

d7e421_25Creator-AnatomY.gif

در این بازار نامردی به دنبال چه میگردی... هیچ شانسی برای پیدا کردن کسی نیست که از عشق و عاشقی لذت ببرد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/101184-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-expert-zerox/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و احترام.

وظیفه بنده آموزش دهی قوانین عمومی و دسته ویژه به شما نیست و این مورد رو شما باید توی قوانین انجمن که نوشته شده پیدا کنید و پیگیری کنید ما نمیتوانیم پاسخ  تمامی ابهامات شما رو در پیام خصوصی انجمن بدیم.

دفاعیه دیگری نیست لطفا قانون زیر را در نظر بگیرید.

نقل قول

در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت)

• دوست دارم که 1

Expert.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/101184-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-expert-zerox/#findComment-1042105

درود؛ 

همونجور که توضیح داده شد درصورتی که از عملکرد لیدر درخصوص مجازات اشتباه شاکی هستید شکایتی بر علیه لیدر ثبت کنید تا مدارک لازمه دریافت و بررسی نماییم.

ولی شما میگویید نمیخوام لیدر مجازات بشه و حرف منه مسئول لیدر را برای موضوع شما قبول نمیکنید و حرف لیدر را قبول ندارید دیگه توضیحی برای این مورد شما ندارم.

موفق باشید.

470a19_25ef6d30-25police.gif

fa1012_255f4a12-25GIF-20250812-210151-18

470a19_25ef6d30-25police.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/101184-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-expert-zerox/#findComment-1043177

9 ساعت قبل، ZeRoX گفته است:

درود؛ 

همونجور که توضیح داده شد درصورتی که از عملکرد لیدر درخصوص مجازات اشتباه شاکی هستید شکایتی بر علیه لیدر ثبت کنید تا مدارک لازمه دریافت و بررسی نماییم.

ولی شما میگویید نمیخوام لیدر مجازات بشه و حرف منه مسئول لیدر را برای موضوع شما قبول نمیکنید و حرف لیدر را قبول ندارید دیگه توضیحی برای این مورد شما ندارم.

موفق باشید.

15 ساعت قبل، AliExpert گفته است:

درود و احترام.

وظیفه بنده آموزش دهی قوانین عمومی و دسته ویژه به شما نیست و این مورد رو شما باید توی قوانین انجمن که نوشته شده پیدا کنید و پیگیری کنید ما نمیتوانیم پاسخ  تمامی ابهامات شما رو در پیام خصوصی انجمن بدیم.

دفاعیه دیگری نیست لطفا قانون زیر را در نظر بگیرید.

نه عزیزان من میخواستم بدونم شکایت اینا موضوع حل کنم و آمدم گفتم مجازات داره یا نه شما گفتین داره و من میخام بدونم کجا قوانین آمده؟ بخاطر همچین چیزی بی موردی باید FW بگیرم و شما میگید از لیدر شکایت کن دوست عزیز من از لیدر شکایت هم کنم نمیخام مجازات شه شما که مسئولش هستی گفتی مجازات داره و گفتم کجا قوانین آمده؟ و جناب AliExpert میگه قوانین بخون صد بار هم گفتم داخل قوانین همچین چیزی نبود.

نمیخام هیچ مسئول لیدری مجازات شه فقط FW پاک شه

ویرایش شده توسط SKANDAR

Me: SKANDAR

My Friends: ALL ArSaCiA

dbf821_251000030989.gif

SKandar.png

dbf821_251000030989.gif

d7e421_25Creator-AnatomY.gif

در این بازار نامردی به دنبال چه میگردی... هیچ شانسی برای پیدا کردن کسی نیست که از عشق و عاشقی لذت ببرد.

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/101184-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-expert-zerox/#findComment-1043788

• سرپرست کارکنان

با سلام خدمت شاکی محترم 
شکایت شما رد شد توضیحات سرپرستین لیدر کامل هستش 
موفق باشید
بسته شد

• دوست دارم که 1

Mamad.png
 ما از آن  پاک دلانیم که زکس کینه نداریم 
همه شهر دشمن یک دوست نداریم☠️

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/101184-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-expert-zerox/#findComment-1046242

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...