iBorhan ارسال شده در جمعه در 22:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:12 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام بنده اومدم و به آقای Specterr زنگ زدم و گفتم که بیزینس شما فروشی هست گفتن بله بعد من گفتم بیا جلوی خونت که بریم بیز معامله بکنیم بعد Specterr اومد و بعد حرف زدیم و گفت بیزنیس رو تازه خریدم و روزی ۱.۲ در میارم و اینجا رو یا سل نمیدم یا اگر هم بدم گرون میدم بعد به من گفت استاندارد این بیزنیس تو UCP به قیمت 2 میلیون ولی تو بازی 3 میلیون هست بعد به من گفت که دیگه از بازی در میام مامانم صدا زد بعد گفتم حالا چند میدی از خونه در اومدم و دوید به سمت بیزینس منم از اون خیلی فاصله داشتم بعد اونجا imArmin هم بود و گفت که این بیزینس سودی نداره بعد منم داشتم از اون طرف میومدم که ایشون بیزینس خود را برای سل گذاشتن و بنده هم بعد 7 ثانیه رسیدم و بعد اونجا رو دیدم که گذاشته 2.5 بنده هم خریدم و بعد دیگه از آنجا رفتم که بعد چند دقیقه ریپورت ادمین Abbas منو اونجا تلپورت کرد و با لحن بد بهم گفت اینجا رو چند دقیقه پیش خریدی منم گفتم بله بعد گفت توضیح بده توضیح دادم بعد گفت که دروغ میگی و وقتی گذاشته برای فروش تو همون لحظه خریدی منم گفتم خیر که بعد گفتم وایسا نگاه بکنم اگه بالای 5 ثانیه بود حق با توعه ولی اگه اینطوری نبود بن شما رو میزنم منم گفتم باشه قبول رفت چک داد و اومد و گفت بله 7 ثانیه بعد گذاشتن اون برای فروش تو خریدی بعد گفت بالاخره اشتباه کرده باید برگردونی منم گفتم تقصیر من این وسط چیه ایشون اشتباه کردن منم اومدم دیدم گذاشته برای فروش خریدم بعد طرف آقای Specterr رو گرفتن و گفتن که خیر یا پس میدی یا بن شما رو میزنم بنده گفتم آخه چرا گفتن که اشتباه کرده ولی اشتباه نکرده وقتی بیزینس رو میزنی برای فروش یه چت میاد که میگه آیا به این قیمت راضی هستی مثل خونه که شما هم میزنی بله بعد ایشون 7 ثانیه وقت داشتن میتونستن قیمت رو تغییر بدهند که تغییر ندادن بعد هم آقای Abbas به بنده میگن همه میدونن قیمت اینجا 2.5 نیست در حالی که ربطی به قیمت فروش اون مغازه نداره مغازه شخصی هست و خود شخص میتونه هر قیمت بده بعد آقای Abbas میگن که اینا وسط معامله بودن با هم یعنی Specterr داشت با imArmin معامله میکرد در حالی که اصلاً اینطوری نبود imArmin اولاً سوار موتور بود بعد خود imArmin اونجا به Specterr داده بود بعد داشتن در رابطه با در آمد اونجا حرف میزدن ادمین محترم Abbas از اول که منو ریپورت داده بود طرف Specterr رو گرفت تا آخرش که بعد هم به بنده با لحن بد گفت برمیگردونی یا بن تورو بزنم یا اره یا نه بگو زود باش بعد منم خواستم بگم که خیر ایشون خودش گذاشتن و من چیزی نگفتم بنده رو بن کرد الان من ریکورد هم دارم که imArmin میگه من شاهد بودم خودتون هم میتونید چک بدید که اونجا چیکار میکرد و فقط داشت با این در رابطه با بیزینس حرف میزد بنده هر کاری کردم که ویدیو آپلود بشه و اینجا بزارم به دلیل محدودیت اینترنت نشد ولی اگر میخواهید زمانی که این حرف رو زده رو بگم ولی اینا اصلاً باهم معامله نمیکردن و اون هم سوار موتور بود اصلاً باتشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP بنده. 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭: ماییم و نوایے بے نوایے بسم اللـہ اگر حریـ؋ مایی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101076-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در شنبه در 08:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:07 Staff-Note پول مفت وجود نداره آدم باید برای چیزایی که به دست میاره تلاش کنه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101076-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/#findComment-1040509 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iBorhan ارسال شده در شنبه در 09:31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:31 ۱ ساعت قبل، AlBeRT گفته است: Staff-Note پول مفت وجود نداره آدم باید برای چیزایی که به دست میاره تلاش کنه توجه، ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات مانند عدم توجه به اسم، قیمت و... تضمین نخواهیم کرد. همچنین اعمال یا معاملاتی همچون قرض دادن پول و یا ارائه وام را به رسمیت نمیشناسیم و پشتیبانی در این موارد ارائه نخواهیم کرد در قوانین هم همچین چیزی اومده که ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات تضمین نمیکنیم بعد ایشون هم قیمت رو خودشون سهل انگاری کردن و به بنده هیچ مربوط نمیشه و این رو باز میگم که ایشون قیمت رو گذاشته بود بنده ۷ ثانیه بعد خریدم همون لحظه نخریدم. ادمین محترم پول مفت که میفرماید طبق گفته خودتون وجود نداره و بنده هم بخاطر اون پول زحمت کشیدم چه 1k باشه یا چه 2.5 میلیون بالاخره زحمت کشیدیم و طبق بند بالا سهل انگاری از طرف خود ایشون بوده و به بنده مربوط نیست و اونجا هم که ادعا کردید که داشتن معامله میکردن بنده Record دارم که ثابت میکنه اصلاً اینا معامله نمیکردن ولی به دلیل محدودیت اینترنت نمیتونم آپلود کنم بعدش هم اگه طبق ادعای شما که میگید داشتن معامله میکردن مدرک دارن؟ و آیا ادمین بالا سر این معامله بوده؟ باتشکر. 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭: ماییم و نوایے بے نوایے بسم اللـہ اگر حریـ؋ مایی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101076-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/#findComment-1040636 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iBorhan ارسال شده در شنبه در 13:03 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:03 3 ساعت قبل، iBorhan گفته است: توجه، ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات مانند عدم توجه به اسم، قیمت و... تضمین نخواهیم کرد. همچنین اعمال یا معاملاتی همچون قرض دادن پول و یا ارائه وام را به رسمیت نمیشناسیم و پشتیبانی در این موارد ارائه نخواهیم کرد در قوانین هم همچین چیزی اومده که ما سهل انگاری های افراد را در استفاده از دستورات تضمین نمیکنیم بعد ایشون هم قیمت رو خودشون سهل انگاری کردن و به بنده هیچ مربوط نمیشه و این رو باز میگم که ایشون قیمت رو گذاشته بود بنده ۷ ثانیه بعد خریدم همون لحظه نخریدم. ادمین محترم پول مفت که میفرماید طبق گفته خودتون وجود نداره و بنده هم بخاطر اون پول زحمت کشیدم چه 1k باشه یا چه 2.5 میلیون بالاخره زحمت کشیدیم و طبق بند بالا سهل انگاری از طرف خود ایشون بوده و به بنده مربوط نیست و اونجا هم که ادعا کردید که داشتن معامله میکردن بنده Record دارم که ثابت میکنه اصلاً اینا معامله نمیکردن ولی به دلیل محدودیت اینترنت نمیتونم آپلود کنم بعدش هم اگه طبق ادعای شما که میگید داشتن معامله میکردن مدرک دارن؟ و آیا ادمین بالا سر این معامله بوده؟ باتشکر. https://cdn.imgurl.ir/uploads/t860846_VID__.mp4 باسلام اینم مدرک بالا بالاخره بعد چندین تلاش توانستم آپلود بکنم. 𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭: ماییم و نوایے بے نوایے بسم اللـہ اگر حریـ؋ مایی... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101076-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/#findComment-1041145 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermanenT ارسال شده در شنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:35 با عرض سلام و خسته نباشید. @iBorhan مدارک کلاهبرداری شما درحالِ حاضر موجوده و متاسفانه طی برسیی های انجام شده با اَدمینِ ما همکاری هایِ لازمه رو انجام ندادید پس در نهایت به درستی مجازات شدید. شکایتِ شما رد شد. در نظر داشته باشید که ادمین ها ناظر بر معماملات می باشند و در صورت ایجاد مشکل قادر به پیگیری و رسیدگی به آن امور را می باشند. +موفق باشید. +بسته شد. Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101076-%D8%A8%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-abbas/#findComment-1042981 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده