AmirKhans ارسال شده در May 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تهدید و بن بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در May 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2017 با سلام مدارک به مدیرت داده شده قبلا امضا: خشی اینفرنال 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForSaken ارسال شده در May 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2017 سلام خسته نباشید . این اکانت متعلق به من هست و این اکانت را شما دزدیده اید . از ادمین infernal تقاضا دارم زودتر کمک کند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirKhans ارسال شده در May 16, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2017 اکانت من هستش اگر هم اکانت دزدیده شده باشه، Massage های در روز اعلام میشه که: ما هیچ گونه مسولیتی در قابل اکانت های دزدیده شده و یا هک شده نداریم! لطفاََ برسی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در May 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2017 در 16 ساعت قبل، AmirKhans گفته است : اکانت من هستش اگر هم اکانت دزدیده شده باشه، Massage های در روز اعلام میشه که: ما هیچ گونه مسولیتی در قابل اکانت های دزدیده شده و یا هک شده نداریم! لطفاََ برسی کنید. نه تا زمانی که من باشم 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در May 22, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2017 با سلام شکایت در حال بررسی میباشد لطفا صبور باشید. با تشکر. MαɴαɢeMeɴT# 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirKhans ارسال شده در June 19, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2017 ادمین InfeRnal برای چند روز از تیم ادمین حذف شد و دوباره ادمین شد، آیا برسی نشد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در June 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 20, 2017 شکایت بررسی شد. رفع محرومیت صورت پذیرفته بود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده