Integer ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 In the name of God سلامممممم عرض میکنم خدمت تک تک شما دوستان و همراهان عزیز و گرامی امیدوارم حالتون خوب باشه, حال دلتون از خودتون بهتر! با یه نرم افزار که ۲۰ سال حصرت لینوکسی ها بود در خدمتتونم... این شما... و اینم AGSALX! اسمش گول زننده هستش, ولی در اصل SAMLX (San Andreas Multiplayer for LinuX) هستش, چون تمام سرور های سمپ رو میتونید با این نرم افزار پلی بدید... ولی انحصارا اسمش حالا شد AGSALX دیگه... خب, خلاصه بزارید ببینیم این نرم افزار چی هستش؟ واقعیتش داستان از اینجا شروع شد که من لینوکس دبیان هستم و با Wine دست و پنجه ی خوبی گرم نمیکنم Wine خیلی حس میکنم مذخرفه خیلی چطوری بگم... ناسازگاره, خیلی legacy هستش, برای زمان خودش انقلاب بود, ولی برای الان... نه! خب بازی های ویندوزی هم که به کمک Wine بالا میارن روی لینوکس ولی خب متاسفانه نمیومد بالا برای من چرا؟ به دلایلی که خودمم نمیدونم سره همین گفتم من تنها نیازم یه پلی دادن آرساکیا گیم هستش دیگه, چیکار میخوام جز این سره همین اومدم AGSALX رو در کنار SRC (SA-MP Remote Control) (اگر نمیدونید چی هستش رو من کلیک کن) توسعه دادم AGSALX یه حالا میشه گفت لانچر هستش برای سرور های سمپ, شما بهش آیپی سرور, نام کاربری, پورت سرور, پسورد خودتون و... اینارو میدید, و بعد به سادگی هرچه تمام تر مستقیم به سرور متصل میشید! به همین سادگی! AGSALX یه قابلیتی که داره که البته بدیهی هم هستش داشته باشه, اینه که به صورت بلادرنگ میاد و WinAPI و DirectX رو به Syscall و OpenGL عه لینوکس تبدیل میکنه, ولی مورد اینجاست که به سرعت هرچه تمام تر, چون AGSALX خیلی هم سبکه! خلاصه که این ابزار هم به همراه SRC وقتی اینترنت ها وصل بشه در گیت هاب پابلیک میشه و شما لینوکس یوزر ها میتونید نهایت استفاده رو ببرید ازش! امیدوارم سرتون رو هم درد نیاورده باشم... خدانگهدار تک تکتون! NO Thing to DO :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/100760-agsalx-arsacia-game-san-andreas-for-linux/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری