ZombieRanger ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 - عکس از محیط کاربری: - توضیح کامل باگ: درود وقتی سوار وسیله نقلیه هستم، میخوام در مواقع حساس سریع پیاده شم و وانتدو بزنم اما یه ایرادی هست: اگه اسلحه Deagle رو انتخاب کنم، هدف بگیرم یدفه هدفگیری و اسلحه میپره و تبدیل به مشت میشه. طبق ویدیو این اتفاق واسه M4 و MP5 نمیفته. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/view/octz_driver_deagle_bug.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم: سوار وسیله نقلیه به خصوص موتور بشید موقع پیاده شدن Deagle رو انتخاب کنید و هدف بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 باگ سمپ میباشد. End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 وقتی در پاسخ به مشکلات سرور میگید باگ سمپ میباشد یاد حرفای بعضیا میفتم: اینا همش توطئه دژمنه کار اسراییله باگ مال سمپ نیست و فقط مختص همین سروره لطفا بهونه نیارید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 (ویرایش شده) اتفاقا من این باگ رو جای دیگه هم دیدم. شما اگه ببینی باگ های گان مخصوصا Deagle چیاس میبینی که اینم جزوش هست. ویرایش شده January 16, 2020 توسط SuperMAN End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم جاهای دیگه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 خب با توجه به فیلم ب نظرم به چن تا عوامل هم بستگی داره مثلا خیلی ساده نوع موتور. حالا من به سرور دسترسی ندارم اما وقتی اومدم این کار رو با موتور nrg انجام میدم. End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 23, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 باگ برطرف شد. لطفاً بعد از ریستارت امروز بهمون اطلاع بدید که باگ فیکس شده یا نه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 سلام، بله فیکس شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 درود باگ فیکس شد خسته نباشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 25, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 جوایز داده می شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده