DarKStaR ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون میخواستن با این روش که من گلد رو 1$ بهشون بفروشم بعد با اکانت دومشون بیان پول رو بدن چون لانچر ندارن و نمیتونن 2تا اکانت همزمان روشن داشته باشن گلد رو از من بخرن منم میگفتم برن با اکانت دوم پولو به حساب اکانت اصلیشون بریزن و بیان بخرن چون اصرار داشتن که گلد رو برای این اکانتشون میخوان منم اصرار به راه قابل اطمینان خودمو داشتم و وقتی دیدم ایشون اصرار میکنه گفتم نه و ایشون شروع کردن به فحش ناموس دادن • مدارک (فیلم یا عکس): رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما پذیرفته شد! با توجه به سطح (8 و 10/36 رسپکت) فرد خاطی به مدت 120 دقیقه از صحبت محروم گردید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده