Danir ارسال شده در July 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 @MmdReza15 با سلام، مدرکتون خرابه لطفا دوباره ارسال کنید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Trent ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: gun • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 @Trent با سلام، شکایت شما قبول شد و فرد مورد نظر مجازات شدند. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0133 ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی . • شاهد ها: خدا. • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/nmvn81nju1i5/Voice_2023_8_23_23_47_13.zip.htm https://uplod.ir/lxuak7xdvj8v/Voice_2023_8_23_23_47_13.agrec.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir0133 ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 در 20 ساعت قبل، amir0133 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی . • شاهد ها: خدا. • مدرک/عکس یا فیلم: https://uplod.ir/nmvn81nju1i5/Voice_2023_8_23_23_47_13.zip.htm https://uplod.ir/lxuak7xdvj8v/Voice_2023_8_23_23_47_13.agrec.htm پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 @amir0133 با درخواست خودتون شکایتتون رد شد. در 3 ساعت قبل، amir0133 گفته است: پس میگیرم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با ایشون رفتیم راب و راب رو خراب کرد و لیدر کلن گفت دیگه نمیبریمت راب و اون فحاشی کرد. • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 @Alitk021 با سلام، شکایت شما رد شد. به این دلیل که فحاشی در چت کلن صورت گرفته باید لیدر کلن تصمیم به مجازات بگیرد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین به پلیر • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل غیر مجاز برای فکشن مکانیک • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در 2 ساعت قبل، MmdPheonix گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین به پلیر • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @MmdPheonix با سلام، شکایت شما رد شد، زیرا استفاده این کلمه فقط دربرابر همکار مجازات دارد. در 1 ساعت قبل، Nikotin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شغل غیر مجاز برای فکشن مکانیک • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: @Nikotin با سلام، ایشون شغلشو با هماهنگی بنده تغییر داده و به این دلیل شکایت شما ردشد. 2 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین به بنده داخل مدرک همه چیز معلومه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 @MmdReza15 با سلام، شکایت شما تایید و فرد مورد نظر مجازات خواهد شد. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gyyyy ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فاحاشی به پلیر ها • شاهد ها: ۰ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/xrecorder_29082023_180533_hhl.mp4/ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gyyyy ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی در مکان عمومی • شاهد ها: ۰ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/aacc29_23XRecorder-29082023-180533.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 @gyyyy با سلام، لطفا اثبات کنید این صدا از میکروفون MMD_TUrk پخش شده و نه Ireza_ نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gyyyy ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 11 ساعت قبل، Danir گفته است: @gyyyy با سلام، لطفا اثبات کنید این صدا از میکروفون MMD_TUrk پخش شده و نه Ireza_ یک رکورد طولانیوتر از همین جا دارم اون رو اپلود کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 در 50 دقیقه قبل، gyyyy گفته است: یک رکورد طولانیوتر از همین جا دارم اون رو اپلود کنم پیام بفرستید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در August 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ایشون تو فکشن هستش و گان دستشه. • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/88/97d314428f95672f02fccf3d5363d7ce/IMG-20230831-011625-377.jpg نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 @MmdTurk با سلام لطفا مدارک خود را در پیام فروم به بنده ارسال کنید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2023 @Alitk021 با سلام، شکایت شما تایید شد و فرد مورد نظر مجازات شدند. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شما مجاز به انتشار چت /F یا /D نیستید مجازات : Kick ba FP80 شما باید عکس مدرک خود را به ادمین در پیام شخصی بفرستید • شاهد ها: - مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جعل اکتیویتی در عکس اول معلومه ایشون یه ماشین رو سه بار با اینکه اچ پی داشته ریپیر داده و عکس دوم اینکه یه هم فکشنی در خواست میده ایشون تو دو ثانیه اکسپت میکنه! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 @MmdTurk با سلام و عرض خسته نباشید، شکایت شما رد شد به این دلیل که این فرد دیگر در اقلیت حضور ندارند. @amirrezak1nggg با سلام و عرض خسته نباشید، شکایت شما رد شد به این دلیل که شکایت اول شما رو چون مجازات سنگینی داره نمیشه زیاد سختگیری کرد و با ۳ بار تعمیر کردن مجازات کرد شکایت بعدیتونم کار فرد هیچ اشکالی نداره و مجازات نمیشن. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بودن در فکشن ttc و داشتن gun در دست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.