Ahmadreza ارسال شده در August 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 @ali1234 شکایت شما قبول شد، بازیکن مربوطه FP 80 شد، موفق باشید. نقل قول ?????????ᴴᶤᵈᵈᵉᴺ ?!Why so serious لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به اجبار میخوان ماشینشونو بفروشن بمن بعد من میگم نمیخوام سرعت ماشینتون کمه چی بمن میگن • شاهد ها: x • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8334063376/Tohin.zip.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون چرا سرویس می دیم اکسپت میکنه ولی نمیاد کنسل میکنه دو بار انجام میده فکر کنم کار همیشه هست چه کاریه واقعا نمی دونم چی بگم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8334078000/sa_mp_017.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahmadreza ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 @Hidden22 شکایت شما رد، این کلمه توهین محسوب نمی شود. @matin0050 شکایت شما قبول شد، بازیکن مربوطه AV دریافت کرد. نقل قول ?????????ᴴᶤᵈᵈᵉᴺ ?!Why so serious لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همون طور که در ss مشخص هسته ایشون Repair که قیمت استاندارد آن 10$ هسته رو داده 40$ . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8334956650/sa_mp_026.png نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
paradox ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 @matin0050 شکایت شما قبول شد، بازیکن مربوطه AV دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezammm20 ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن توفنگ و شلیک کردن همون جور که قوانین میگه داشتن تفنگ جرم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8335477000/sa_mp_053.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @alirezammm20 شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه AV دریافت کرد. درضمن شما به دلیل شکایت از همکار, FW دریافت کردید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در August 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مثل این که این دوست عزیزمون نمیدونن توهین و تهدید شهروندان FP80 داره =)). توهیناش: مرض، سرورت هستم، و این که عضو دیگر رو تشویق میکردن که به من repair و refill ندن و تهدید به زیرکشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 @AmirPY شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mitisd ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لیدر مکانیک ها تو میتینگ آخر گفت اگر کسی به ماشین شما صدمه زد گزارش دهید این شخص تا الان چند با به من تیر زده که توانستم برای اخرین کار او اسکرین بگیرم امید وارم لیدر جلوی این شخص را بگیرد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8335881318/sa_mp_048.png http://s8.picofile.com/file/8335881384/sa_mp_049.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Takdis ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چی معلومه ... • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در August 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2018 @Mitisdشکایت شما رد شد, شما باید گزارش خود را به من گزارش دهید. @Takdis شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه اخطار اقلیت دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsamasoumi ارسال شده در September 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: قیمت Repair رو دو برابر میدن ایشون. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8336006534/sa_mp_023.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در September 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2018 @mahsamasoumi شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در September 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2018 @SaliMaroni شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه FP80 شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در September 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! طبق قوانین جزای این پلیر FP80 هستش! تمسخر،فحش شدت بالا و شدت پایین، تحدید به لو دادن راب! نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. نکته: استفاده از برخی زبانها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت. علاوه بر استفاده از زبان ناپسند بر روی همکاران، ما همچین فعالیتهای زیر را ممنوع میدانیم: - جر و بحث (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn). • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فحش شدت پایین فحش شدت بالا تحدید به لو دادن راب تمسخر نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GuiDeDN ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 در 19 ساعت قبل، SaliMaroni گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! طبق قوانین جزای این پلیر FP80 هستش! تمسخر،فحش شدت بالا و شدت پایین، تحدید به لو دادن راب! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: فحش شدت پایین فحش شدت بالا تحدید به لو دادن راب تمسخر ایمان جان ، لیدر محترم فکشن TTC : همینطور که میبینید ایشون فحش هایی که خودشون دادن رو سانسور کردن و من نیز از توهین های ایشون SS دارم که براتون میذارم و به جرعت میتونم بگم که ایشون شروع کردن به توهین و وقتی که من اون هارو تهدید به لو دادن راب کردم وقتی بود که بعد از اینکه من به عنوان Gunner گان خریدم و اماده بودم من رو ست رول کردن به عنوان Runner و من هرچی بهشون گفتم که کارتون درست نیست که الان ست رول می کنین و میگین که من runner هستم من SS هایی از توهین ایشون رو میفرستم : توهین های شدت بالا : حالا خودتون قضاوت کنید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imanParaZite ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 @SaliMaroni شکایت شما قبول شد, بازیکن مربوطه FP80 شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GuiDeDN ارسال شده در September 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نیازی به توضیح نیست ، هه چیز در عکس پیداس که چه اشتباهی ایشون مرتکب شدند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در September 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2018 @GuiDeDN گزارش شما قبول شد و به فرد خاطی یک اخطار اقلیت داده شد و در صورت تکرار ایشان با مجازات 80FP از اقلیت اخراج خواهند شد. با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinKabir ارسال شده در September 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو فیلم مشخصه • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/5ko8_gta_sa_2018-09-30_01-29-16-196.avi/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SIkaka ارسال شده در October 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2018 بازیکن @MatinKabir بازیکن مورد نظر قبلا از اقلیت (fp10) شدند. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blink ارسال شده در October 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.