Danir ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 @sotvan1 با سلام، شما یا از فرد اشتباه با در جای اشتباه شکایت کردید، لطفا اگر از کسی که در مکانیکی عضو باشد شکایت دارید اینجا مطرح کنید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alione ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 @JohnnyDeppشکایت شما رد شد. فرد مورد نظر شما در اقلیت نیست ممنون تشکر فراوان. نقل قول Alione لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alireza81736 ارسال شده در September 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام برای هزارمین بار دارم از این شکایت میکنم لطفلا رسیدگی کنید میاد در اطراف خانه من و تمام ماشین ها رو میریزه به هم بهش هم که میگم میگه میکنم هیچ ادمینی هم نمیتونه برام مجازات بده حتی لیدر فکشنم.. در ضمن فیلم کلی ازش دارم ... • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/bandicam_2021-09-09_09-44-02-316_0d0f.avi/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCapitan008 ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام فحش ناموسی ممد کبیر - در ویس لانچر اخرش فقط میگه و قطع میکنه. • شاهد ها: no one • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/voice_2021_9_11_22_29_59_usit.rar/ اگر نتونستید پلی کنید اطلاع بدید خودم پلی کنم بندیکم بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MAMMUT ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فهاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 شاکی محترم @alireza81736،شکایت شما رد شد.(فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد) شاکی محترم @MrCapitan008،شکایت شما رد شد.(فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد) شاکی محترم @MAMMUT،شکایت شما قبول شد؛فرد خاطی از اقلیت اخراج شدند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMhTi ارسال شده در October 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همراه داشتن اسلحه و شلیک به بازیکنان در حالی که داخل فکشن عضوه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده October 10, 2021 توسط TheMhTi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 @TheMhTiبا سلام به شاکیِ محترم شکایت شما قبول شد، اخطار های لازمِ داده شد. 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات برای لیدر ارسال شد! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک برای لیدر ارسال شد! Karma Is BacK نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaNg ارسال شده در November 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/vid_۲۰۲۱۱۱۱۲_۱۶۳۷۵۰_pdut.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forrest ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات برای لیدر ارسال شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:توضیحات برای لیدر ارسال شد. ویرایش شده November 14, 2021 توسط Forrest نقل قول ?????? --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 @djamer شکایت شما مبنی بر سرعت غیر مجاز تایید شد.@BaNg شکایت شما مبنی بر سرعت غیر مجاز تایید شد.@Forrest شکایت شما به صورت خودکار رد شد. (فرد طبق 2 شکایت بالا و عدم حضور در جلسه هفتگی از فکشن اخراج شد)شاد و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: متاسفانه ایشون در دستشان گان مشاهده میشه ! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در December 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2021 @LaStWiZarD شکایت شما رد شد. (فرد از فکشن اخراج شده است و دیگر در فکشن حظور ندارد.) نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این میاد دنده عقب میگیره تا بره روی ماشین من بعدش ماشین رو منفجر میکنه و راه رو هم می بنده • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/terekondan_mashin_va_bastan_rah_mc0w.mp4/ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در December 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: غیر مستقیم به من نا سزا گفت • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: کیفیت عکس پایین است چون در حال ریکورد بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadEhsaN ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 @Mahdi91 شکایت شما رد شد فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارند. @ALiHeRFei شکایت شما رد شد مدارک شما کافی نمیباشد. نقل قول سازمان هواشناسی اعلام کرد: یکم هوای همدیگه رو داشته باشین...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: لو دادن چت فکشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmeriKKKasMostWanted ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 (ویرایش شده) @NoThinG شکایت شما رد شد, در تصویر چته مهمی قرار ندارد. ویرایش شده December 19, 2021 توسط AmeriKKKasMostWanted - نقل قول 𝙞𝘾𝙚𝘾𝙪𝙗𝙚 ,𝙩𝙝𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙞𝙣 𝙞𝙣𝙛𝙖𝙢𝙮 𝙖𝙨𝙠 𝙩𝙝𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙣𝙜 𝙣𝙞𝙜𝙜𝙖 𝙬𝙝𝙤 𝙞𝙣𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙙 𝙀𝙖𝙯𝙮-𝙚 𝙒𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙖𝙨𝙩 𝙗𝙞*𝙘𝙝 𝙔𝙚𝙖𝙝 𝙩𝙝𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙡𝙡 𝙢𝙚 http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Legacy.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/icecube.png The Ruthless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: NON_RP • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://www.upsara.com/images/x344920_.jpg نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @Arda شکایت خود را در این بخش قرار دهید.موفق باشید. نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Draven ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من از این شخص فحاش در بخش شکایات شکایت کردم و ادمین گفت شکایتم رو اینجا ثبت کنم. در ss ها فحاشی ها مشخصه بررسی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @DRAVEL شکایت شما تایید شد، فرد مربوطه مجازات خواهد شد. نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wallcover ارسال شده در January 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم gun • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://www.upsara.com/images/r162628_.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.