-
تعداد ارسال ها
1838 -
تاریخ عضویت
-
آخرین بازدید
-
روز های برد
7
دستاورد های Noise
بروزرسانی وضعیت تکی
نمایش تمام بروزرسانی وضعیت توسط Noise
-
خیلیا بودن که با رنکهایی که گرفتن جوری با سیاست عمل میکردن که همه چی به سود خودشون باشه و خودشون رو پروموت کنن؛ حالا جالبیش کجاست؟ اینجاست که این کاراشون خلاف قوانین نبود که بگیم کارش ایراد داره.
متاسفانه مشکلی که من داشتم این بود که تو کارم از دلم مایه میذاشتم و سیاست بلد نبودم (میتونید از کسایی که قدیمی بودن بپرسید، البته بزرگترین مقام مدیریتی حال حاضر و دو سه نسل پیشش هم فکر نکنم شناختی ازم داشته باشه، داستان برای خیلی سال پیشه). خیلی در حقم ناعدالتی شد و خیلی بیاحترامی دیدم، بذار اینطوری بگم که حتی کوچکترین احترامی یا توجهای که این همه بازیکن به من لطف داشتن رو از اونایی که بالا بودن میگرفتم، این همه ناراحتیای بوجود نمیومد.
روی صحبتمم با کساییه که توی تیم مدیریتی، بالا ترین مقام رو داشتن و شخص خاصی هم مد نظرم نیست. اگه فکر میکنی با خودتم، باید توی کارت و دیدگاهت تجدید نظر بکنی.
وقتی وارد زندگی اجتماعی و کارمندی که شدم، فهمیدم همه جا اینطوریه و فقط اینجا نیست. تو همه جاها، همیشه کسایی هستن که سیاست اونجا رو فاسد میکنن و دیدگاه مردم رو نسبت به اون جاها بد میکنن.
دیروزم شیفت 24 ساعته برداشته بودم و الان نزدیکای 5 صبحه و 3 ساعت دیگه تموم میشه، این وضعیت رو که دیدم، گفتم دلی بعد مدتها وضعیت بذارم: https://forum.arsacia.ir/profile/19952-spoit/?status=47336&type=status - @Spoit
دوستانی که اینجوری بودید یا هستید، من از همتون گذشتم، اما اما اما امیدوارم بتونید با وجدانتون کنار بیاید.
و همچنین شما آقای موسس، @Ali، لطفا تو انتخاب مدیریت، اولویتت اولتون با وجدان کاری باشه نه کار بلد بودن، طوری نباشه به جایی برسیم که برای مثال منی که 10 سال با این بازی بزرگ شدم، زندگی کردم و وقت گذاشتم، حتی الان بهش فکر کنم، بدم بیاد و با خودم بگم کاش با اینجا آشنا نمیشدم.
خیلی سعی کردم که جوری بنویسم که دوستان ماد بتونن این پست رو شو کنن ولی تا جایی که یادمه قبلا این پستها شو نمیشد.
امیدوارم از بازیتون لذت ببرید اما طوری لذت ببرید که اصلا تداخلی تو روند زندگی، روحیات و... نذاره که در آخر روانتون بهم بخوره.
GL y'all
- نمایش دیدگاه های قبلی بیشتر 1
-
-
عزیزم من ناعدالتی رو در حقت ندیدم راستش
روزی که استعفا گذاشتی به دلیل دعوای با یکی از کارکنان یادمه اومدی داخل پینتبال و چه بلبشویی کردی و حتی مدیریت اجازه مجازات کردن شمارو به ما نمیداد و بجای بن کردن از سرور برای مدتی محروم میشدی فقط ولی با این حال بازم به کار خودت ادامه میدادی درحالی که بهت پیشنهاد برگشت داده میشد باز حرف خودتونو میزدین یا جای اقای X اع یا من من بخش ناعدالتی رو درک نمیکنم موفق باشید
-
@Semtex کاظم جان من روی صحبتم اصلا و ابدا نه شما بودی نه آقای "X"ای که در موردش حرف زدی. شما و ایشون به خودتون زحمت ندادین که هم صحبت بشین و ببینین که چطور آدمیام، در صورتی که خیلیا در جریانن که چقدر دل بزرگ و صاف و سادهای دارم که بد کسی رو بخوام، نه عقدهای از کسی دارم نه همین عقدهها یادم بمونه، مسلما شما دو تا آخرین کسایی هستین که بخوام بگم بخاطر شما استعفا داده باشم. من اون موقع هیچ جوره وقت نداشتم و الانم ندارم، هر کاری که شما کردین، خودم دقیقا میخواستم که اون کار رو بکنین. موضوع اصلا شما نیستین.
نقل قولروی صحبتمم با کساییه که توی تیم مدیریتی، بالا ترین مقام رو داشتن
فکر نکنم رنک ادمینی یا حتی سوپروایزر هم "بالاترین مقام مدیریتی" باشن، مگه نه؟
نقل قولداستان برای خیلی سال پیشه
بگم شش سال پیش خوبه؟ یا عقب تر، شماها هیچکدومتون در جریان چیزی که نوشتم نیستید.
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
