رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

AlCheMy

شخص بسیار مهم (VIP)
  • تعداد ارسال ها

    2106
  • تاریخ عضویت

  • روز های برد

    2

تمامی مطالب نوشته شده توسط AlCheMy

  1. @BaTTLe @XCheateR @KrillZ
  2. AlCheMy

    ریختن مود Sound

    درود جاش اینجا نیست در قسمت پرسش و پاسخ گرافیکی تاپیک ایجاد کنید.
  3. AlCheMy

    چراغ ثبت تخلفات

    درود، درحال حاضر چراغ ثبت (تخلفات فقط برای سرعت) وجود دارد با CMD یک SpeedC/ برای PD های عزیز. با این حال اگه روی AG:SAMP با قابلیت های بیشتر آپدیت شه موافقم (+/-)
  4. درود؛ اگه یک برنامه مثل CNN بیاد خوب میشه، پیشنهاد خوبی برای AG:SAMP هست موافقم (+)
  5. بله موافقم (+)
  6. درود موافقم. (+) به خصوص شغل Trucker که همیشه رو مخ هست.
  7. درود، اگه بشه در حد یک برچسب اضافه بشه خوبه (+) تا جایی موافقم که باعث افت fps نشه.
  8. درود مخالفم (-) هم اکنون مجازات برای فحاشی درون کلن هست، اما توسط لیدر کلن اجرایی می‌شود مجازات.
  9. درود موافقم (+) Inventory سابق خیلی باحال تر و بهتر بود.
  10. سلام، برای تغییرات وسایل نقلیه فکر کنم برنامه های قرار هست اجرایی شه، و برای تغییرات شهری فعلا مپر ها و تیم مدیریتی دسترسی زیادی ندارند و میبایست منتظر نسخه ی AG:SAMP باشید
  11. این مورد رو مخالفم (-) اگه در این مورد تخلفی انجام بشه سرور ساپورت نمیکنه و حجم ریپورت ها میرم بالا، به نظرم باید قابلیت Reason اضافه بشه که برای مثال فردی اگه یک پولی رو منتقل می‌کنه به یک فرد دیگه ریزند رو خودش بنویسه اینطوری که بخواد سرور گزینه بیاره و انتخاب کنید به نظر منطقی نمیرسه همون بهتر که خودمون ریزنش رو بنویسیم. در کل با پیشنهاد شما تا جا هاییش رو موافقم (+٫-)
  12. درود مخالفم، سیستم فعلی وسیله نقلیه خوبه و اگه پیشنهادی قرار باشه برای این موضوع داده بشه فقط تنوع هست.
  13. AlCheMy

    جدا کردن PaintBall

    درود با نظر شما کاملا موافقم هستم. (+) این طوری باعث برابری بین اندروید و کامپیوتر میشه. @AmirMahdi
  14. AlCheMy

    War Video

    به به HUD منم یک زمان همین بود عالی
  15. AlCheMy

    درخواست عضویت

    • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب، اروم، گیمر، مهربان و دلسوز. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00-22:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جهت دریافت تجربه و دریافت رنک فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا این فکشن با علایق بنده سازگار است و بنده مهارت هایم را میتوانم در این فکشن به کار بگیرم که موجب میشود در این فکشن فعالیت سالمی داشته باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 بار.
  16. AlCheMy

    اشتباه نوشتاری (ویکی)

    من فکر کردم غلط املایی هست به جای carcolor این مورد به وجود آمده در کل باید حذف شده و یک تاپیک دیگه گزاشتم برای این موضوع
  17. AlCheMy

    اشتباه نوشتاری (ویکی)

    خب چه ربطی به ویکی داره؟ بعد این فرد زحمت کش پشمک است؟ بخوایم منطقی فکر کنیم جاش توی ویکی و توی آموزش ها نیست
  18. AlCheMy

    غلط املایی بخش Area (ویکی)

    اگر منظورتان مبنی بر این است که این s اس جمع است پس باید آپاستروف استفاده می‌شده و نشده پس مشکل نوشتاری دارد باید Arena's نوشته شود اما Arena نوشته شده است درسته؟
  19. AlCheMy

    اشتباه در توضیحات CMD گارد (ویکی)

    - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که شما وارد این صفحه از ویکی بشوید میتوانید مشاهده کنید که نوشته شده است؛ فقط اعضای NG می‌توانند از Opencell/ Closecell/ Openallcell/ Closeallcell/ استفاده کنند اما اعضای NG فقط از دو مورد اول می‌توانند استفاده کنند و دو مورد آخر رو خیر. دو مورد آخر فقط برای لیدر ها است. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد
  20. AlCheMy

    غلط املایی بخش Area (ویکی)

    - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که شما وارد این صفحه شوید در بالا به درستی نوشته شده است Arena اما در پایینش نوشته شده است Arenas - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد.
  21. - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که شما وارد این صفحه از ویکی بشوید و در بخش ID/ و Eject/ بروید می‌بینید نوشته بعد از CMD یک عدد # بزارید و سپس رفرال آیدی را وارد کنید که نیاز به این امر نیست. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد.
  22. AlCheMy

    مطلب اشتباه (ویکی)

    خیر پروفایل نیست، اگر زیر رو بخونید نوشته شده است: این صفحه آخرین بار در فلان تاریخ ویرایش شده است.
  23. - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که شما وارد این صفحه شوید و به بخش Accept بروید، میتوانید شاهد اختلال در توضیح روند Acc/ باشید. این مورد از حالت Acc service #ID player/ به حالت Automatic آپدیت شده است. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد
  24. - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که وارد این صفحه شوید، و به قسمت Accept بروید شاهد یک غلط املایی خواهید بود. و همچنین بخش Service حذف شده است و این مورد به صورت automatic آپدیت شده است. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد
  25. - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود هنگامی که شما وارد بخش چت بشوید، می‌بینید AD/ وجود دارد که اما این دستور از حالت چت ای به حالت پنلی آپدیت شده و باید از این بخش حذف شود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...