رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

CalaCe

عضو
  • تعداد ارسال ها

    1354
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی مطالب نوشته شده توسط CalaCe

  1. پیشنهاد جالبی هستش ولی بعضی از تگ های کلن هستن که با رنگ های تند شون خوندنشون یکم هست هستش! شاید پیشنهاد جالبی به نظر برسه بازم ممنون بابت پیشنهاد تون!
  2. لطفا اول فکر کنید و بعد، مدیک الانا هم با کمبود اکتیویتی مواجه هست باید یه فکر اساسی بشه
  3. CalaCe

    /ad جدید

    هر دوش باشه بهتره
  4. @NightWrath ممنون از شما، خوب هست. لطفا به پیام که ارسال می کنم در آنجا هم پاسخگو باشید و یه تغییر جزئی مد نظرم هست در پیام شخصی انجام دهید. ممنون بابت پاسخ گویی، بسته شود!
  5. فکر کنم کات کردین؛ اگر برایتان مقدور هست لطفا لوگوی آرساکیا در اون گوشه رو پاک کنید. دوستانی که تصویر یک دست و خوبی دارن ارسال کنن، چون موقع کات زدن یکم افقی و دراز میشه @NightWrath اگه میتونید تغییرات گفته شده انجام شود
  6. ببین خوبه ها ولی برای اینکه کل ماشین هاتو ببینی یا ... چیزایی که طولانی هستش هی بری صفحه بعدی یکم جالب نیست در Ucp قبلی همش در یک صفحه قرار داشت و مناسب بود.
  7. @NightWrath منظورم عکس کاور بالای Ucp قدیم هستش، دوستانی که دارن بفرستن لطفا.
  8. گزینه امنیت که در Ucp قبلی وجود داشت اینجا نیست متاسفانه یا اگر هست من ندیدم گفتم اینجا بگم و همچنین رده بندی، که احتمالا در آپدیت برطرف شود در کل ممنون
  9. اگه میشه قبلی رو از دسترس خارج نکنید
  10. - موضوع: عکس موجود در بالای Ucp - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: - - توضیحات بیشتر: با سلام و عرض ادب، لطفا عکس نواری که روی Ucp قرار داره ارسال کنید هر کسی داره. ممنون
  11. CalaCe

    (پنل) باگ NUCP

    از آنجایی که Beta هست و باگ ها و مشکلاتی وجوده داره بله! اما نسبت به UCP جدید باگ محسوب می شود و گزارش باگ قرار دادم تا در آپدیت های دیگر این مورد لحاظ و برطرف شود. متشکرم بابت نظرتون.
  12. CalaCe

    (پنل) باگ NUCP

    عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، در UCP قبلی وقتی شما روی تصویر کاربری کوچک کلیک می کردید مستقیم کاربری UCP مربوطه انتقال پیدا می کردید. اما در NUCP جدید وقتی شما روی عکس سایز کوچک نام کاربری کلیک می کنید به NUCP مربوطه انتقال پیدا نمی کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): توضیحات ارائه شد. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1_ در ucp قدیم روی عکس سایز کوچک نام کاربری کلیک کنید که می بینید به UCP مربوطه رفت. 2_ در NUCP روی عکس سایز کوچک نام کاربری کلیک کنید که می بینید به UCP مربوطه انتقال پیدا نکرد * در صورت نیاز به توضیحات بیشتر بفرمایید، هر چند که به صورت کامل بیان شد. تشکر
  13. خوبه، خسته نباشید
  14. CalaCe

    (اسکریپت) باگ Ad/

    - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و وقت بخیر دوستان نمیدونم این مورد باگ حساب میشه یا نه ولی وقتی شما دو ماشین از یک مدل داشته باشین می تونید هر دوشو /Ad بزنید ولی اگه دو تا گیفت کار از یک نوع داشته باشید و قصد فروش هر دوشو داشته باشید ارور میده، به عنوان مثال بنده ۲ تا ۲۰۰ گلد داشتم و می خواستم هر دوشو /Ad بزنم و نشد و یکی شو تونستم ثبت کنم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): توضیحات ارائه شد، اگر متوجه نشدید اطلاع بدید ارسال می شود. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ارائه شد.
  15. با سلام اصلاحیه: با کلیک بر روی گزینه Manage و کلیک بر روی گزینه Delete تبلیغ مورد نظر حذف می شود ( مورد گزارش شده حل شد ) - در صورت وجود چنین باگی رسیدگی شود در غیر این صورت نیاز به انجام کاری نیست. تشکر
  16. CalaCe

     (اسکریپت) باگ Cancel ad/ مربوط به Ad/

    - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و وقت بخیر شما هر وقت /Ad بذارید و بعد از فروشش به هر نحوی پیام فروشش نیاد در چت ( همون پیام هایی که بعد از فروش، به رنگ سبز میاد ) و نیاد تبلیغ Ad شما همچنان باقی مانده و حتی اگر به این مورد هم بر نخورین و یه /Ad بذارین و منصرف شین و ... و بخواهید که تبلغ خود را کنسل کنید این امر قابل انجام نیست و تبلیغ پاک نمی شود. که در آپدیت قدیم با زدن دستور /Cancel ad امکان کنسل کردن ad وجود داشت. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): به صورت کامل توضیحات ارائه شد. فکر نکنم مدرک بخواد، در اصل انجام این امر ممکن نیست! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ارائه شد، ۱_ یک Ad بذارید ۲_ اکنون به هر نحو اگر منصرف از Ad تون شدید و دیگه نخواستین تبلیغ تان را، دیگه نمیشه تبلیغ را کنسل کرد و باید صبر کرد تا تبلیغ منقضی شود.
  17. چه بر سرمان آمد
  18. CalaCe

    :)❤️‍🩹

    خیلی وقته که وضعیت همینه
  19. CalaCe

    درخواست استعفاء

    - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشغله های زندگی و ... - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: این مورد رو بچه ها باید بگویند، خوب! خوبی بدی دیدید حلال کنید دوستان خدانگهدار.
  20. CalaCe

    درخواست استعفاء

    عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ مشکلات، مشغله های زندگی و ... - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر و ساب لیدر خوب و کار بلد .
  21. اعتماد، اخلاق و رفتار و منش پاک، دوری از شوخی های زننده و رفاقت پایه و سالم و به دور از ریا .
  22. CalaCe

    درخواست استعفاء

    - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ متاسفانه بعد از ۲ تا اتند دیگه حوصله فایند کردن و اسکیل ۵ کردن نیست هر چند که مقدار کمی باقی مانده بود. قصد استعفا دارم و امیدوارم در آینده باز هم شاهد همکاری و حضور در اقلیت تاکسی رانی باشم. . - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: لیدر صبور و ساب لیدر مناسب، عالی بودند تشکر بابت زحمات Sleep هستم، اگر مقدور نبود لطفا از Ucp انجام شود. ممنون
  23. یه زمانی هم به امروز مون خواهیم گفت یادش بخیر قدیما
×
×
  • اضافه کردن...