درود فراوان
امروزه مشکل وجود بیشتر از 5 Staff در کلن خیلی از کارکنان محترم آرساکیا رو دچار مشکل کرده با اینکه سهل انگاری هم شاید از انها نبوده و نتوانستند هر 10 دقیقه یه بار آلارم بذارن که چک کنند چند استف داخل کلن می باشد. ماشالله دوستانی که پیگیرن هم کم نیستن.
نظر من این است که عزیزان دولوپر عزیز این مشکل رو حل کنند و دیگر اگر 5 استف توی کلن باشد نفر شش اگر در کلن فعلی باشد امکان Make کردن او به اعضای تیم کارکنان وجود نداشته باشد ( Error , There are 5 staff in your current clan already ) و تا 4 عدد نشدن کارکنان کلن یا خارج نشدن بازیکن از کلن نتوان او را ارتقا درجه داد.
و زمانی که یک استف میخواهد وارد کلن شود در صورتی که 5 استف داخل آن کلن باشد باز هم با اروری مواجه شود مانند ( Error , there are 5 staff in this clan , you cannot invite another staff ).
یا کلا نتوان وارد کلنی شد که بیش از +5 استف داره و یا کسی که بخواد وارد تیم کارکنان شه اگه توی کلنی باشه که 5 تا استف باشه امکانش نباشه
@RaviN @Farab @SuperMaN @Omid @Toofan @SFC @OmidGH