با سلام خدمت گذارش دهنده عزیز!
این لیدر با من داشتن صحبت میکردند و کاملا تنها بودیم، حالا شما از پشت دیوار یا هرجایی چت ایشون رو دیدید نمیدونم
1) تعداد گزارشاتتون زیاد شده، ممکنه براتون ضرر داشته باشه
2) قبل گذاشتن پست گزارش، کامل فکر کنید
3) در صورت تکرار این جور گزارشات مجبوریم باهاتون برخورد کنیم!
موفق باشید.
اگر لیدری را در سرور دیدید که خلاف هر قانونی که در سرور وجود دارد عمل می کند شما می توانید با استفاده از فرم و مدل زیر او را گزارش دهید.
گزارش مورد نظر باید یک تاپیک در همین فروم باشد و موضوع تاپیک باید به شکل زیر باشد:
اسم فرد - موضوع شکایت، به طور مثال:
Ali - چیت
Ali / توهین
Ali | کلاه برداری
لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد و به هیچ وجه امکان پیگیری مجدد آن وجود نخواهد داشت)
نکته: امکان پس گرفتن شکایات در اکثر موارد وجود ندارد.
فرم:
• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:
• توضیحات:
• مدارک (فیلم یا عکس):
به نام خدا
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت افسران پلیس، جلسه این هفته به تاریخ میلادی 2018/03/29 راس ساعت 16:00 برگزار خواهد شد.
غیبت در جلسه بدون درخواست مرخصی تأیید شده موجب دریافت اخطار اقلیت، محرومیت از دریافت حقوق هفته و ترفیع نیافتن شما به درجات بالاتر می شود.
جهت اطلاع اعضای محترم امــــدادگــــران:
جلــــسه هفتگی اقلیت امـــدادگران در روز پــنجـشـنـبـه، مـورخ 2018/03/29 سـاعـت 21:00 بـرگـزار میـگـردد.
نکـاتی برای گـزارش کـار : کـم حـجم کـردن عکسـها و آپـلود کردن در سـایت مـعـتبر Picofile.com
با سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به قطعی ها و مشکلات اخیر فروم، آخرین فرصت شما برای ارسال گزارش کار برای میتینگ روز پنجشنبه، تا ساعت 10:00 امروز (29/03/2018) هستش. ارسال گزارش کار بعد از این ساعت رد خواهد شد.
با سلام خدمت تمامیه دوستانِ عزیز و همکار.
ببخشید این چه طرز شکایت کردنِ، شما اگه احساس می کنید که لیدر مربوطه بدونِ تست کسی رو وارد اقلیت کردن! لطف کنید مدرک بدید نه این که درخواست مدرک کنید!(لیدر موظف نیست از تستِ خود مدرک جمع کند).
وقت طلاست ما را با افکارات مسخره ی خود درگیر نکنید ، ممنون.
یا حق
با سلام خدمت شاکی محترم
شما چندین بار به دلیل گرفتن وقت مدیریت از انجمن محروم شده اید، گویا درس عبرتی نشده براتون!
در صورت تکرار این گونه وقت گرفتن ها به صورت دایم از انجمن محروم خواهید شد!
امام خمینی: انشاالله خداوند همه مارا آدم کند!
موفق باشید.
با سلام و تبریک مجدد به مناسبت سال نو.
جلسه ی این هفته در روز پنجشنبه مورخ 29/03/2018 رأس ساعت 16:00 در مکان HQ Taxi LV برگزار مگیردد.
حضور در این جلسه کاملا الزامیست و در صورت حضور نداشتن اخطار اقلیت دریافت خواهید کرد و حقوق نمیگیرید.
نکته: تا 23:59 روز چهارشنبه فرصت دارید گزارش کار های خود را ارسال کنید.
نکته 2: شما باید حداقل 40 اسکرین شات گزارش کار داشته باشید.
نکته 3: حداقل حجم گزارش کار باید 30MB باشد!
نکته 4: اگر 10 اسکرین شات اشتباه در گزارش کار شما باشد، کل گزارش کار شما رد میشود.
گزارش کار باید به اسم خودتان و با تاریخ باشد. مثال: Gorgeous.(29/03/2018).Zip
آموزش کم کردن حجم تصاویر
• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه ادم باحال - رفیق باز - سرم شلوغ باشه یکم قاطی می کنم - سعی می کنم به تمام رفقام برسم - از اینای که الکی شاخن بدم میاد - نا حقی بشه بهم فشار زیادی می خورم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم دیموت شدم (الکی) یا شاید به عقید خودم الکی باشه ولی بعضی ها فکر می کنن اون چیزی که استفاده می کنن همه اونو دارن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان خبر دادن که حقوق خوبی میدن - لیدر فعال و با هوش - رفقا در این اقلیت هستند و خیلی باحالن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وضعیت دسته ویژه کلا خرابه گارد وانتد(مجرم) نداره اف بی ای هم لول 17 بودم رفتم چندان حاله خوبی نداد بهم فقط پی دی خوبه واسم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بستگی داره اگه پست داده باشم زیاد اگه نه شاید روزی 1 بار.
بـا ســلــام خـدمـت اعـضـای مـحـترم امـدادگران، جـلسه هفـتگی اقـلیت بـرگزار نخـواهد شد.
گـزارش کـار این هفتـه را به همـراه گـزارش کـار هـفـتـه ی آیـنده تـحویل دهـید.
نــکـتـه: مـا به عنوان عـیـدی ایـن هـفته را برای تمـامـی اعـضـا یـک حضور در جلسه حـسـاب مـیـکـنـیـم.
ســال نـو مـبـارکـــــــ
اینجا کلابِ بچه های مشتیِ آرساکیاست
هرجایی یه قانون داره، پس بیاید یک قانون اساسی مطرح کنیم
آره آره، قانون اساسی! خودشه
قانون اساسی اینجا اینه که
هیچ قانونی نداره!
اینجا بحث همه چی آزاده! در مورد هر چی می خواین با هم بحث کنین و تاپیک بزنید!
فقط بچه های گلی باشید، موضوعاتی که ارسال می کنید توهین آمیز یا غیر اسلامی نباشه که شر نشه
0
امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد