رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

در مورد این کلوپ

یک فضا برای استریمر ها
  1. جدید ترین اتفاق های این کلوپ
  2. اسم:عرشیا سن:۱۵ عکس پنل کاربری: مهارت های شما: (مانند: دوبلوری , ادیت ویدیو, و مهارت های کاربردی)مهارت های خاصی دارم ادیت ویدیو رو میتونم یا کاور اگه نیاز باشه یا هر نقشی
  3. درخواست ها مجدد باز شد لطفا اسم: سن: عکس پنل کاربری: مهارت های شما: (مانند: دوبلوری , ادیت ویدیو, و مهارت های کاربردی) لطفا از ایجاد اسپم در این تاپیک به شدت بپرهیزید در غیر این صورت برخورد خواهد شد.
  4. دوستان پوزش میخوام بابت مشکلی که پیش اومده لطفا در تاریخ دوشنبه ساعت 17 در بازی حضور داشته باشید.
  5. اگر میشه زمان دقیق رو بگید تا اون موقع آنلاین بشیم.
  6. درود خدمت دوستان عزیز جمعه اولین سکانس گرفته میشود
  7. ممنون چشم،یه ویدیو میخوام بگیرم به یکی نیاز دارم که لامبورگینی داشته باشه
  8. سلام وقتتون بخیر قشنگ بود یکمی تمرین کنی بهتر هم میشی
  9. عکس پنل کاربری: اسم:امیرعلی سن:14 عکس یا فیلم شما:https://uploadkon.ir/uploads/507929_24InShot-۲۰۲۴۱۲۲۹-۱۷۱۴۱۷۱۳۷.mp4 توضیحات درباره ی فیلم یا عکس شما:بهترین ماشین ارساکیا
  10. عکس پنل کاربری: اسم:امیرعلی سن:14 عکس یا فیلم شما: توضیحات درباره ی فیلم یا عکس شما:----------
  11. @ened درخواست شمآ قبول شد. متشکر از همراهی دوستان به زودی ساعت و روز دقیق برای فیلم برداری اعلام میشود.
  12. نام: مهیار سن: 14 پنل کاربری: مهارت: مهارت خاصی در زمینه ساخت تیزر و اینا ندارم اما تا جایی که بتونم کمک میکنم.
  13. @SPICI درخواست شما قبول شد
  14. پنل کاربری: اسم:امیرعلی سن: 14 مهارت:ادیت زدن ایجاد موضوع حتی در یوتیوب چنل دارم و فعالیت می کنم
  15. سلام ماشالله مهارت های جذاب @amirdii @Radahn @Destroyer قبول شدید
  16. اسم : امیرحسین سن :۲۰ مهارت: کرم ریختن و عصاب خوردن کردن دیگران
  17. نام: ممد سن: 16 پنل کاربری: مهارت:ادیت ویدیو توانایی در RolePlay و توانایی کمی دلقک بازی
  18. نام: محمد سن: ۱۵ پنل کاربری: مهارت: مهارت خاصي ندارم، کارهايي که میگید رو می‌تونم انجام بدم
  19. با سلام و وقت بخیر تایید شد
  20. نام: آرین سن: ۱۹ پنل کاربری: مهارت: ادیت بلدم خوبه - کارمو بلدم - صبور و کوشا بودن
  21. نام: رضا سن: 18 پنل کاربری: مهارت: والا هر کاری میکنم
  22. منظورم مهارت خوب بود نه منفی در هر صورت قبول شد در لیست قرار گرفته اید.
  23. نام: محمدجواد سن: 14 پنل کاربری: Faise ام واقعیتش حسش نیست بزارمش مهارت: برنامه نویس (در حد گاد) - ادیتور (در حد پیشرفته (نه پیشرفته در حدش)) - فیلم نامه نویس (خلاقیت درجه یک) - اسپانسر (اگر حقوق قرار نیستش بدم اینم عالیم ) مهارت های برنامه نویسی: جعل سرور های دیگه (آرساکیا گیم قدیم رو درستش کردم) جعل مدارک (با ساخت و کپی کردن سرور ها و سایت ها) جعل هویت (با هک کردن سرور ها و سایت ها )
  24. نیازمند چند نفر برای ساخت یک تیزر رسمی از سرور هستیم در صورت تمایل در شرکت برای فیلمبرداری طبق فرم زیر درخواست ارسال کنید نام: سن: پنل کاربری: مهارت: لیست افراد:
  25. @IGNOR درخواست شما قبول شد. 1.https://agsa.arsacia.ir/players/general/IGNOR
  26.  

• اضافه کردن...