zikurd2006 ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل در ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ در 01:30، Universe گفته است: سلام... در 15 مرداد سال 1398 من نام کاربری sina41148 را برای اکانت خودم انتخاب کردم زیرا تصور می کردم این فقط یک بازی کامپیوتری است و صرفا نیازمند یک نام کاربری برای ورود به بازی است (ایده آن نام کاربری را از یک بازی موبایلی گرفته بودم) از آن جایی که آن نام کاربری را انتخاب کردم با خودم گفتم با همان اسمی که در نام کاربریم گذاشتم به بازیم ادامه بدم و صرفا به دیدِ یک بازی کامپیوتری به آن نگاه میکردم نه چیزی بیشتر. تصور می کردم کسانی که در بازی هستند هم مانند من بازیکنانی از شهر های مختلف هستند که با یک نام کاربری وارد بازی شده اند و مشغول بازی هستند. ماهیت آرساکیا گیم را چیزی جز یک بازی کامپیوتری نمیدانستم. اکنون 6 سال از زمان ثبت نام من می گذرد. دیدگاه خود را اصلاح کرده ام. متوجه شدم که میتوان در همین به اصطلاح بازی کامپیوتری ، دوستی و رفاقت هایی هم شکل داد که ماندگار باشند و الزاما نیازی نیست به افراد به دیدِ یک کاربر مجازی نگاه کرد. لذا خدمت شما عرض میکنم که اسم واقعی بنده ''امیر'' است و از شما عذرخواهی می کنم که این موضوع را خیلی زودتر به شما نگفته بودم. ممکن است پس از شنیدن این حرف بسیاری از شما ارتباط خود را با من قطع کنید یا من را در انجمن بلاک کنید و از من خشمگین شوید. من شما را سرزنش نمی کنم. خودم را هم مقصر نمی دانم. دیدگاه من در آن بازه زمانی چیز دیگری بود. @AliExpert @TheScofield @Dayie7 (اگر وقت کردم بقیه دوستانی که در بازی با من ارتباط دارند را هم به این مطلب ارجاع می دهم) همه همین بودیم تا یه رفیق پیدا کردیم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99884-%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-6-%D8%B3%D8%A7%D9%84/page/4/#findComment-1089540 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری