رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

درود برشما دوستان عزیز دل و زیبا روی

پر تکرار ترین بحث توی حوزه ی نرم افزار از سال 2022 با ظهور نسخه های اولیه و تستی LLM ها این بود که ایا هوش مصنوعی جای برنامه نویسا رو میگیره یا نه! 

از اون سال بصورت پاور وقت مطالعاتی در مورد این موضوع داشتم مثل بقیه برنامه نویسان. 

و الان نتیجه ای که توی این 4 سال ( از 2022 تا 2026 ) بهش رسیدم رو میخوام باهاتون به اشتراک بزارم

عوامل مهم توی این نتیجه گیری: 

-تاریخچه تکامل برنامه نویسی

-تجربه ی خودم توی برنامه نویسی ماشین لرنینگ

-تجربه ی خودم توی استفاده از مدل های هوش مصنوعی 

-مقالات و وبلاگ های منتشر شده ی افراد با تجربه در مورد این موضوع توی لینکدین و...

ببینید از 30 سال پیش تا الان چقدر دنیای برنامه نویسی تغییر کرده، چقدر کارها اسون تر شده تا بهره وری بره بالا تر؛

بهره وری بالا توی دنیای برنامه نویسی یعنی الان افرادی رو میبینید که اپلیکیشن توسعه میدن مباحث امنیتی بلدن میتونن بک اند بالا بیارن و .... 

در 20 سال پیش یه شخصی که این همه کار رو بتونه انجام بده یه نابغه نبوده یه معجزه بوده، دلیلشم اینه که قبلا خیلی سخت تر بوده این حوزه، بخاطر کمبود ابزار ها و زبان های سطح پایین.

`البته خب الان هم انتظارات از یک برنامه نویس نسبت به 30 سال پیش خیلی بالاتر رفته!`

پس نکته طلایی که بشر به دنبالش بوده اینه که کار های فرسایشی و زمان بر، مثل برنامه نویسی رو اسون تر کنه، که سریع تر و کم هزینه تر انجام بشه! 

الان هم داریم میبینم که افرادی با پایتون یک ماشین حساب مینویسن بدون اینکه کامل بدونن کامپایلر چیکار میکنه و دقیقا منطق پشت کار چیه! 

الان هم دیگه از پایتون کار راحت تر هم شده، فقط با یک پرامپت کار چندین ساعت یک برنامه نویس سنیور در کمتر از 10 دقیقه انجام میشه.

پس اره داریم به پایان برنامه نویسی نزدیک میشیم، بشر قراره به عنوان یه پرداکت منیجر فعالیت بکنه

• دوست دارم که 1

زنده ایم قسطی تو ایران

samcoder.png

%5B2%5Dsamcoder.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

۸۰. درصد برنامه نویسا الان از هوش مصنوعی استفاده میکنن کار یه برنامه نویس اینه که بدونه چه کدی رو باید کجا بذاره 

ویرایش شده توسط MamadTaj

: 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉:

BowLing.png

𝐼 𝒲𝒜𝒮 𝒬𝒰𝐼𝒯𝐸, 𝐵𝒰𝒯 𝐼 𝒲𝒜𝒮  ᏔᎪᏚ𝒩’𝒯 𝐵𝐿𝐼𝒩𝒟️ 

3fda11_25Fixed.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1018059

سلام میگی که منی که هیچی از برنامه نویسی بلد نیستم میتونم خودم سایت رو بسازم دیتابیسش رو خودم اوکی کنم سایت رو صفر تا صد فقط کد رو از هوش مصنوعی بگیرم بزارم و هر وقت که خواستم آپدیتش کنم سایت رو بدون هیچ دانشی فقط از هوش مصنوعی پرسیدن انجامش بدم؟
یا اینکه نیازمند کسی ام که این کارا رو برام انجام بده؟
اون شخص نمیتونه برنامه نویس باشه؟
تو بحث هک و امنیت میتونه خودش همه چیز رو بی نقص انجام بده یا دنبال یه شخصی باید باشن تا کدهای خروجی از هوش مصنوعی رو مدیریت کنه؟ اسم شغل این شخص چی میتونه باشه؟
میتونه مثل ما بدون هیچ ایده ای، ایده خلق کنه یا نیازمند یه هوش واقعی انسان میتونه کمکش کنه؟ شغل این کسی که ایده رو به هوش مصنوعی میده و کدهای دریافتیش رو مدیریت میکنه چی میتونه باشه؟
اصلا کسی که تو توسعه هوش مصنوعی هستش اسم شغل ایم شخص برنامه نویس نمیتونه باشه؟
راهنمایی بیشتر میخوام :)

:)

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1020893

در ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ در 17:47، samcoder گفته است:

پر تکرار ترین بحث توی حوزه ی نرم افزار از سال 2022 با ظهور نسخه های اولیه و تستی LLM ها این بود که ایا هوش مصنوعی جای برنامه نویسا رو میگیره یا نه! 

از اون سال بصورت پاور وقت مطالعاتی در مورد این موضوع داشتم مثل بقیه برنامه نویسان. 

و الان نتیجه ای که توی این 4 سال ( از 2022 تا 2026 ) بهش رسیدم رو میخوام باهاتون به اشتراک بزارم

-مقالات و وبلاگ های منتشر شده ی افراد با تجربه در مورد این موضوع توی لینکدین و...

ببینید از 30 سال پیش تا الان چقدر دنیای برنامه نویسی تغییر کرده، چقدر کارها اسون تر شده تا بهره وری بره بالا تر؛

بهره وری بالا توی دنیای برنامه نویسی یعنی الان افرادی رو میبینید که اپلیکیشن توسعه میدن مباحث امنیتی بلدن میتونن بک اند بالا بیارن و .... 

در 20 سال پیش یه شخصی که این همه کار رو بتونه انجام بده یه نابغه نبوده یه معجزه بوده، دلیلشم اینه که قبلا خیلی سخت تر بوده این حوزه، بخاطر کمبود ابزار ها و زبان های سطح پایین.

`البته خب الان هم انتظارات از یک برنامه نویس نسبت به 30 سال پیش خیلی بالاتر رفته!`

پس نکته طلایی که بشر به دنبالش بوده اینه که کار های فرسایشی و زمان بر، مثل برنامه نویسی رو اسون تر کنه، که سریع تر و کم هزینه تر انجام بشه! 

الان هم داریم میبینم که افرادی با پایتون یک ماشین حساب مینویسن بدون اینکه کامل بدونن کامپایلر چیکار میکنه و دقیقا منطق پشت کار چیه! 

الان هم دیگه از پایتون کار راحت تر هم شده، فقط با یک پرامپت کار چندین ساعت یک برنامه نویس سنیور در کمتر از 10 دقیقه انجام میشه.

پس اره داریم به پایان برنامه نویسی نزدیک میشیم، بشر قراره به عنوان یه پرداکت منیجر فعالیت بکنه

الان هم درصد زیادی از برنامه نویس ها از هوش مصنوعی استفاده میکنم

هوش مصنوعی داره به جا های باریکی میکشه....

:My account

do.php?imgf=991716_26InShot-20260116-191

Tinush.png

:My brother 

do.php?imgf=59fd16_26InShot-20260116-211

overclock.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1020937

سلام مطلب جالبی نبود, به عنوان کسی که یه شاگرد ممتاز بوده میگم:

• گلابی طلایی

-------------------------------------------------------------------------------------

503922_25Eeee-1-.png

-------------------------------------------------------------------------------------

:Together, We

!Make the ArSaCiA Great again

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1022471

هم اکنون، samcoder گفته است:

درود

مطلب جالب و هات ای بود و خوشحال میشم شرکت کنم...

ببینید, تا یه جاهایی درسته تا یه جاهایی غلط

در حال حاظر, هوش مصنوعی نمیتونه جای برنامه نویس رو بگیره

مثل این میمونه (حالا چون خودتون بلدید بهتون به این شکل میگم) بگید نود جی اس از جاوااسکریپت بهتره, پس نود جی اس جایگزینش میشه

یا بگید چون فلاتر هم پرسرعت هستش, هم منابع کمی میگیره و هم کراس پلتفرم هستش, پس جایگزین زبان هایی مثل Java, Kotlin, Swift, C++, C#, Objective-C/C++ میشه

یا حتی بگیم Elixir جایگزین Erlang میشه

یا حتی جامع تر و کلی تر بخوام بگم, نرم افزار جایگزین سخت افزار میشه

نه

بدیهیا این شکلی نیستش

فلاتر خودش به کمک Java, Kotlin, Swift, و... (بقیه زبان هایی که اسم بردم) داره اپلیکیشن های پر سرعت, کراس پلتفرم و... میسازه

پس نمیتونه جایگزینشون بشه

وقتی پایه ی خودش اونا هستن و بهشون نیاز داره

و حتی نود جی اس, روی جاوااسکریپت بنا شده

پس نه نمیشه همچین چیزی, غیر ممکنه

و حتی الیکسیر هم روی ماشین ارلنگ بنا شده, پس نه, جایگزین شدن ایشون هم غیرممکنه

و نرم افزار هم برای اجرا شدن نیاز به سخت افزار داره

پس اینم نه, غیرممکنه

حالا توی هوش مصنوعی هم همینه

هوش مصنوعی خودش با کدنویسی و برنامه نویسی ساخته میشه

اینکه جایگزین برنامه نویسی و برنامه نویس ها بشه غیرممکنه

چون هوش مصنوعی خودش نیاز داره به برنامه نویسی شدن

یه نفر هم باید باشه که بخواد کدنویسی رو انجام بده دیگه

خود هوش مصنوعی که نمیتونه (فعلا البته...) خودش رو برنامه نویسی کنه

پس نه

ولی این موضوع که یه آدم عادی هم میتونه یه برنامه ای رو در عرض ۱۰ دقیقه بنویسه بله این موضوع رو هم متاسافانه موافقم... (تا حدی)

و هم مخالفم

چون هم به نفع خود برنامه نویس ها هستش (سرعت کار بیشتر میشه)

و هم به ضرر چون هرکسی برنامه نویس میشه...

به شخصه بعد از ۴ سال کار کردن, به این نتیجه رسیدم که

از هوش مصنوعی میشه به عنوان "دستیار" استفاده کرد

نه اینکه به فکر این باشی "یه روز این ماشین جایگزین من میشه"

و به عنوان "دستیار" استفاده کردن یعنی خورده کاری هات رو بدی بهش

مثلا فلان هوش مصنوعی, این باگ رو واسم فیکس کن

فلان هوش مصنوعی, این تابع رو بنویس

این کلاس رو بنویس

این لامبدا رو واسم بنویس

این های اوردر فانکشن رو واسم بنویس

و...

نه اینکه یهو بهش بگی:

یه Team Speak واسم بساز

یا یه مثلا VSCode واسم بنویس

یا حتی یه Antigravity (Google IDE) واسم بساز با هوش مصنوعی نتیو داخلش

نه, اینا غیرممکن هستن (حداقل الان)

امیدوارم سرتونم درد نیاورده باشم :)

NO Thing to DO

:My Account

Faise.png

:My Brothers

Olden.png

Parshan.png

MohammadAli.png

Shibemarg.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1022727

در ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ در 12:47، MiLo گفته است:

سلام میگی که منی که هیچی از برنامه نویسی بلد نیستم میتونم خودم سایت رو بسازم دیتابیسش رو خودم اوکی کنم سایت رو صفر تا صد فقط کد رو از هوش مصنوعی بگیرم بزارم و هر وقت که خواستم آپدیتش کنم سایت رو بدون هیچ دانشی فقط از هوش مصنوعی پرسیدن انجامش بدم؟
یا اینکه نیازمند کسی ام که این کارا رو برام انجام بده؟
اون شخص نمیتونه برنامه نویس باشه؟
تو بحث هک و امنیت میتونه خودش همه چیز رو بی نقص انجام بده یا دنبال یه شخصی باید باشن تا کدهای خروجی از هوش مصنوعی رو مدیریت کنه؟ اسم شغل این شخص چی میتونه باشه؟
میتونه مثل ما بدون هیچ ایده ای، ایده خلق کنه یا نیازمند یه هوش واقعی انسان میتونه کمکش کنه؟ شغل این کسی که ایده رو به هوش مصنوعی میده و کدهای دریافتیش رو مدیریت میکنه چی میتونه باشه؟
اصلا کسی که تو توسعه هوش مصنوعی هستش اسم شغل ایم شخص برنامه نویس نمیتونه باشه؟
راهنمایی بیشتر میخوام :)

درود بر شما

منظور بنده از جایگزینی اینه که، اگه برنامه نویسی اینقدر راحت بشه که با یه پرامپت کد رو بنویسه Ai و نیاز به دانش تخصصی نداشته باشه و فقط نظارت به Ai باشه، اینطوری دیگه برنامه نویسی کار عمومی میشه مثل خوندن نوشتن مثل رانندگی و ... 

قبلا یه افرادی بودن که در مقابل نوشتن مطلب برای مردم هزینه دریافت میکردن چون تحصیل کردن سخت بوده و افراد بی سواد خیلی زیاد بودن

ولی توی بحث هک و امنیت، این کار حساسه و در صورت اشتباه کردن ممکنه خسارات جبران ناپذیری شرکت یا در اسکیل بزرگ تر مثل سایت های دولتی جامعه ضربه بخوره پس اگه حتی هوش مصنوعی هم این کار رو خب انجام بده باز بنظرم خیلی سخته اعتماد کردن بهش و نیازه نیروی های متخصص باشن! 

21 ساعت قبل، Integer گفته است:

درود

مطلب جالب و هات ای بود و خوشحال میشم شرکت کنم...

درود بر شما ما هم خوشحال میشیم توی بحث شرکت کنید

چون هوش مصنوعی خودش نیاز داره به برنامه نویسی شدن

توی حوزه ی هوش مصنوعی یه چیزی دارم به اسم automl در موردش یه سرچ بزن متوجه میشی Ai خودش میتونه خودشو توسعه بده

چون هم به نفع خود برنامه نویس ها هستش (سرعت کار بیشتر میشه)

و هم به ضرر چون هرکسی برنامه نویس میشه...

ببین در کل ضرره چون اینجوری کار از تخصصی به عمومی تبدیل میشه و دیگه ارزش قبلا خودشو نداره! 

22 ساعت قبل، Integer گفته است:

نه اینکه یهو بهش بگی:

یه Team Speak واسم بساز

یا یه مثلا VSCode واسم بنویس

یا حتی یه Antigravity (Google IDE) واسم بساز با هوش مصنوعی نتیو داخلش

نه, اینا غیرممکن هستن (حداقل الان)

اره فعلا نمیتونه حجم زیادی از کد رو توی ذهنش نگهداره
یکمی پروژه جلو بره گیج میزنه و کلا گند میزنه به کار 

22 ساعت قبل، Integer گفته است:

امیدوارم سرتونم درد نیاورده باشم :)

لذت بردیم 

• دوست دارم که 1

زنده ایم قسطی تو ایران

samcoder.png

%5B2%5Dsamcoder.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/99683-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-vs-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3/#findComment-1025764

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...