رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

من راستش یه مدت رفتم تو کار انیمه چند تا انیمه رو تو ۳ هفته تموم کردم الان دیگه وقتشو راستش ندارم ببینم وگرنه میدیدم

Attack on titan ۳ ۴ روزه تموم کردمش انقدر جذاب بود برام اولین انیمه ای هم بود چه دیدم داستانی داشت که هر قسمت تورو میخ کوب میکرد و همیشه سوپرایزیی برای ارائه داشت بیشتر افرادی که انیمه دیدن اولین انیمه ای که تماشا کردن این بود

بعدش مستقیم رفتم سر Death note یکم بنظرم فاز معمایی داشت داستانی تمیز ولی از نظر من پایان غیر خوب کلا اینم پیشنهاد خوبیه چون از اینمه هایه پر طرف دار هستش

Solo leveling ببینید این انیمه از همه لحاظ عالیه کاراکتر هایه خوب اگر دوبله میبینید دوبلور هاش هم خوب بودن 

انیمه فاز لول اپ داش همش شخصیت اصلی داستان به دنبال افزایش دادن قدرت خودش بود و فایت هایه فوق خفنی داشت که شمارو یکجا میشوند من از این انیمه خیلییییی خوشم اومد و منتظر فصل جدیدش هم هستم 

Demon slayer داستانش رو یک روند جلو میره اما از هر فصلی که گذشت میکنی هم داستان فیلمو بهتر جلوه میدن هم گرافیک انیمه بالا میره جز پر فروش ترین انیمه ها هم هست که کلی طرفدار داره پسری که برای خواهرش از خودش هم گذشت میکنه 

One punch man یه قدرت تخیلی که به یک کاراکتر داده شده انیمش بیشتر صحبته فایت هاش تو ثانیه تموم میشه بنظرم اگر دنبال انیمه ای هستید که همش درحال جنگ و دعوا هست میتونه خوب باشه

Ranking of king یه کوچولو بامزه که همه مسخرش میکنند اما اون کوچولو اهمیتی نمیده اگر انیمه کارتونی که زمانی که بیکارید و حوصلتون سر رفته میتونید بشینید ببینید

Lord of Mysteries  یک اینمه تازه ظهور پیدا کرده با گرافیک خیلییی بالا این انیمه هم فاز قدرت طلبی داره کلا ۱ فصلش فعلا اومده اما خوب نظر هارو جذب کرده

و یک انیمه امریکایی هست که مطمئن هستم خیلیا اینو دیدن که از همه لحاظ عالیه داستان،گرافیک،دوبله اگر میبینید صدا همچی Arcane من قبل ورودم به دنیا انیمه دیده بودمش که هنوز هم برام یک شاهکار به حساب میاد از کاراکتر هایی که اسمش همیشه یادتون میمونه Jinx

تشکر از @AliExpert عزیز برای ساخت تاپیک من نظر شخصی خودمو گفتم چون منم تفکر این که انیمه برا بچه هاست رو داشتم اما به اتک ان تایتان شانس امتحان کردنو دادم و ازش خوشحالم

سعی کنید تا چیزیو تجربه نکردید هیت بهش ندید 

Kazem.png

S3mtex.png

در ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ در 06:33، AliExpert گفته است:

درود.

از اونجایی که این تگ کردنا و معرفی کردنا ترند شده و اولینشو خودم استارت زدم

میخوام 3 تا دیگه بذارم یکم فروم رو بیشتر فعال کنیم و بیشتر با سلیقه هم دیگه آشنا شیم.

بهترین انیمه که توی عمرت دیدی چی بوده؟

• پیامی که میذارین توش حتما اسم فیلم هم باشه 
  • اگه انیمه خارجیه اسم خارجیشم بگید که اذیت نشن دوستان
  • انیمه های محتوا +18 نگید برخورد میشه
  • حداکثر 3 تا سریال بگید 

از خودم شروع می کنم:

Solo Leveling

Attack on Titan

Blue Eye Samurai

بعدا 3 تا دیگه معرفی می کنم.

Solo leveling 

Attack on titan 

Demon slayer 

Blue lock

Jujutsu Kaisen

Tokyo revengers

Death note

Naruto

Bleach

fb2406_26770606-26rh-1-.gif

bc9906_261b6d05-26file-0000000040d0722f8

fb2406_26770606-26rh-1-.gif

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...