Tayler ارسال شده در December 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2019 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: منو از HPV انداخت پایین 2 بار ولی نمیشد وانتد بدم پیام وانتد دادن برام نیومد. 2بار فیلم گرفتم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/view/h0zf_bandicam_2019-12-03_21-05-53-576.avi/ http://uupload.ir/view/njid_bandicam_2019-12-03_21-06-01-155.avi/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توی فیلم معلومه ایشون میان و F میکنن و سریع میرن کنار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در December 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2019 (ویرایش شده) سلام, من هم دراون لحظه داشتم مدارک جمع میکردم برای گزارش ولی ظاهراََ فیلم گرفته نشد, از شما بابت گزارش متشکرم, دراین باره من به یکی از پلیس ها گفتم جریان رو که وانتد نده و رفتم 2 بار Cop Car Jack کردم و وارن برای اون بنده خدا رفت و فرصت داشت که در 40 ثانیه بهم وانتد بده ولی چون بهش گفتم, نداد, در طول این 40 ثانیه من روی شما این عمل رو انجام دادم و دیدم که وارن برای شما نمیاد! راه حل های زیادی برای حل این مشکل هست که مدیریت خودش بهتر میفهمه, موفق باشید. ویرایش شده December 3, 2019 توسط LeyToM اصلاح نگارش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2019 با سلام. تنها در یک صورت نباید اخطار این وانتد برای شما بیاید آن هم زمانی است که اخطار این وانتد برای یک پلیس دیگر رفته باشد (یعنی یک پلیس دیگر را Car jack کرده باشد) یا اینکه قبلاً این اخطار را دریافت کردید و 40 ثانیه تمام نشده. آیا بابت توضیحات بالا مطمئن هستید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در December 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2019 بله از پلیس دیگری CarJack شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2019 پس باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده