Rosi ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 مشتیه مخصوصا وقتی رو تبلت بازی کنی نبوغ و ایده زیادی میشه توش کاربرد. مغز آدمو به کار میندازه نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlighT ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 ماینکرفت خیلی چیز های هست که ندید که ماینکرفت اپدیت جدید داده که خیلی چیز امده که هنوز ندید نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 جالب و عالی نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 نسخه جدید اومد 1.18.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 در 2 ساعت قبل، grandpa گفته است: نسخه جدید اومد 1.18.1 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 عالی نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در December 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2021 owa نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 (ویرایش شده) ویرایش شده December 16, 2021 توسط LaStWiZarD نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 7 دقیقه قبل، grandpa گفته است: چرا گریه میکنی دا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، AnanaS گفته است: چرا گریه میکنی دا؟ بامزه ای تو چقدر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، grandpa گفته است: دمت گرم خواهش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، AnanaS گفته است: من تو رو عبادت می کنم چاکریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، grandpa گفته است: من اشتباه کردم بی ادبی کردم ببخشید ایرادی نداره باره اخرت باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، AnanaS گفته است: grandpa تو بهترین پلیری هستی که من تو عمرم دیدم بیا به منم اموزش بده دا حالا بزار ببینم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 |= نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در December 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2021 نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2021 ;\ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DITRICK ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 ماینکرف عالی مینوازد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در 24 دقیقه قبل، DITRICK گفته است: ماینکرف عالی مینوازد اره عالیه نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۶/۹ در 10:29، MohammadSafa1 گفته است: بنظرم پلی دادن ماین بصورت آفلاین حوصله آدمو سر میبره، همیشه آنلاین بازی میکردم ولی از وقتی که تغیراتی توی سرور هاش ایجاد شده دیگه نتونستم آنلاین بازی کنم(تو pc) اگه کسی در حال حاظر میتونه آنلاین بازی کنه لطفا راهنمایی کنه. ممنون. در در ۱۳۹۹/۴/۷ در 17:18، Kmason گفته است: نسخه pc ماینکراف رو چطور می شه انلاین بازی کرد؟ در در ۱۳۹۹/۳/۲۹ در 01:00، alinaderi8405 گفته است: میشه لینک دانلودو ماینکرافت رو برای من ارسال کنید شیوه انلاین رفتن: ساده ترین راه دانلود Tluncher نصب جاوا وارد شدن به لانچر دانلود کلاینت 1.12 به بالا برای سرور های خوب زمان ورود یک نیک نیم درست بزنید که ارور نده. بعدش هم بخش مولتی پلیر و بعدش ادرس سرور مورد نظر رو در add server به همراع اسمش بزنید و بعد وارد شید ممکنه نیکنیم از قبل استفاده شده باشع در این صورت دکمه رجیستر غیر فععاله اگر نیک نِیم جدید باشه باید /register (password) password رجیستر کنید لذذت ببرید پاسخگوی هرگونه سوال هستم در این مورد با نزدیک به ده سال تجربه ماینکرفت من رو در سرور جارتکس نتورگ به اسم Orbital میتونید پیدا کنید نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در در ۱۳۹۹/۶/۴ در 16:48، AmirSalar گفته است: خدا وکیلی انقدی که این بازی طرفدار داره که نگو.بعد من دیدم بعضی ها تازه مد گرافیکی هم میریختن روش.در کل یازی با حالیه من الان دارمش و دارم پلی میدن . اگه میشه ip سرور بده ما هم بازی کنیم نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.