iLilPeep ارسال شده در January 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ در 16:38، GoDWesT گفته است: اوکی بای نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 call of duty موبایل بهتره اون زون تو فورتنایت چیه اما تو کال اف معلومه که گاز سمیه نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۳ در 02:21، Gang گفته است: چیتر زیاد شده اما بن شدگانم رفته بالا نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArvinBlack ارسال شده در November 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2021 در در ۱۳۹۸/۹/۸ در 13:21، mmmhhhmmmttt گفته است: متاسفانه بازی فورتنایت بر اساس قوانین آمریکا برای چهار منطقه کوبا، ایران، کره شمالی و سودان در دسترس نیست و در صورتی که در داخل کشور حضور دارید برای وصل شدن به بازی باید از فیلترشکن استفاده کنید بهتر است بگوییم جناپ اون بازی هایی که ایپگ گیم ساخته ( مخصوصا خود برنامه اش ) تویه کشور هایی که گفته اید تحریم میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 09:51، ArvinBlack گفته است: بهتر است بگوییم جناپ اون بازی هایی که ایپگ گیم ساخته ( مخصوصا خود برنامه اش ) تویه کشور هایی که گفته اید تحریم میباشد اها نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 خوب نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanahGamer ارسال شده در April 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2022 یه بار نصب کردم دیدم نصب شد رفتم توش اینقدر ذوق داشتم بعدش دیدم گیر میکنه حذف کردم خیلی بازی خوبیه من که عاشقشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 جاست مار بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 فورتینایتی ال باباجی ؟ نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در May 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2022 در 14 ساعت قبل، KhaLvaT گفته است: فورتینایتی ال باباجی ؟ باباجی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 حاجی فورتنایت رو باید توی PS or PC بازی کرد مگر نه فایده نداره چون من با نت نا محدود زدم دان شد رفتم تو بازی اصن نمیرفت توی زمین بتل و کیفیتش هم روی گوشی خیلی پایینه و با اینکه من گوشی A53 دارم با رم بالا اصن خیلی بده اه نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 در ۱۳۹۸/۹/۸ در 13:21، mmmhhhmmmttt گفته است: از محبوب ترین، نام آشنا ترین و زیباترین بازیهای سبک بقا و اکشن از استودیوی اپیک گیمز (Epic Games, Inc) می باشد که ابتدا برای کنسول های خانگی عرضه شده بود و اکنون شاهد عرضه انتشار نسخه اندرویدی اش هستیم و مثل همیشه تصمیم گرفته ایم در اسرع وقت به صورت اختصاصی ان را حضورتان معرفی کنیم و شما دوستداران بازیهای سبک بقا را به وجد بیاوریم! سبک بازی Fortnite دقیقا همانند برادر بزرگترش یعنی PUBG می باشد که در ان شما در نقش یک شخصیت قرار می گیرید که جمعی 100 نفره را تشکیل می دهند و در یک جزیره باید تنها شما زنده بمانید! با طیف گسترده ای از سلاح هایی که به دست می اورید قادرید از خودتان دفاع کنید، برای جابجایی از وسایل نقلیه مختلف بهره ببرید، در خانه ها و مکان های مختلف پناه بگیرید و با انجام کارهای مختلف فقط تلاش کنید زنده بمانید و آخرین نفری باشید که زنده مانده است! اگر از علاقه مندان و دوستداران بازیهای سبک بقا هستید بدون شک Fortnite از همه نظرف نظرتان را جلب میکند و ارزش امتحان کردن را دارد! بازی Fortnite متاسفانه به دلیل عدم تمایل به پرداخت حق 30 درصدی از درآمدش به کمپانی گوگل در گوگل پلی عرضه نشده است و ظاهرا قرار نیست این بازی زیبا و محبوب را در گوگل پلی ببینیم و به همین خاطر اپیک گیمز بازی Fortnite را تنها در سایت اصلی و رسمی اش عرضه کرده است و از کاربران دارنده دستگاه های اندرویدی خواسته که برای دانلود ان به سایت رسمی اش مراجعه کنند قبل از دانلود بازی به نکات زیر توجه کنید: 1-بازی فورتنایت اینترنتی و آنلاین است 2- متاسفانه بازی فورتنایت بر اساس قوانین آمریکا برای چهار منطقه کوبا، ایران، کره شمالی و سودان در دسترس نیست و در صورتی که در داخل کشور حضور دارید برای وصل شدن به بازی باید از فیلترشکن استفاده کنید 3-پس از نصب و اجرای بازی باید از داخل بازی و صفحه های مخصوص مشخص شده اقدام به ایجاد اکانت کنید تا بتوانید وارد محیط بازی شوید [امکان وارد کردن اطلاعات اکانت کنسول خانگی نیز وجود دارد] 4-ین بازی فقط و فقط مخصوص دستگاه های قدرتمند و پرچم دار با پردازنده ARM64 (64 بیتی) طراحی و ساخته شده است [برای فهمیدن پردازنده دستگاه خود از برنامه سی پی یو زد استفاده کنید] 5-این بازی بر روی دستگاه هواوی میت 10 تست شده است گر دارای یک دستگاه پرچم دار نیستید وقت تان را برای این بازی هدر ندهید و سراغ پابجی بروید 6-دیتای بازی از 1 تا 5 گیگ حجم دارد. درود. به شخصه خوشم نمیاد ازش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.