hosein700 ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 جک1: یارو ازم پرسید کارت چیه گفتم تو کار فرش و تلوزیونم گفت یعنی چی گفتم رو فرش میخوابم تلویزیون نگاه میکنم جک2: مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت : باید چیزی را به تو بگویم زن: لازم نیست مرد: اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن: باشه بگو مرد: من زن دوم دارم زن با خونسردی گفت : میدونم همین امروز فهمیدم ... حالا آروم باش تا مرگ موش کارشو بکنه... جک3: پدربه دختر: پاشو دخترم یه لیوان آب واسه بابا بیار دختر: ول کن بابا دارم تلویزیون میبینم. حال ندارم دختر کوچیکتر: بابا ولش کن این خیلی بی تربیته پاشو برو خودت بخور برای منم بیار جک4: دقت کردید عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی نداریم ! یعنی بی شوهری تو عمق دریا هم موج میزنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H3Lium ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosein700 ارسال شده در January 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۷ در 19:09، H3Lium گفته است: قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۶ در 22:11، hosein700 گفته است: جک4: دقت کردید عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی نداریم ! یعنی بی شوهری تو عمق دریا هم موج میزنه نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 در 43 دقیقه قبل، ebrahim199 گفته است: همین ۲تا ایموجی رو بلدی نه؟ نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 در 23 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: همین ۲تا ایموجی رو بلدی نه؟ نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2020 در 3 ساعت قبل، ebrahim199 گفته است: :))) نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 سر کلاس استاد داشت فلسفه کلمه خر رو توضیح میداد! روکرد به ما گفت: در کل، خر به معنی بزرگ و ارجمند هست مثل خرپول، خرخون، خرشانس پس شما همتون خرید منم برگشتم گفتم: استاد شکسته نفسی میکنید... چشاتون خر میبینه خری از خودتونه.... خودتون از همه خر ترید اصلا اگه یه خر توی این کلاس باشه اونم شمایید. . . . نمی دونم چرا بیرونم کرد از کلاس. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در February 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۶ در 22:11، hosein700 گفته است: جک1: یارو ازم پرسید کارت چیه گفتم تو کار فرش و تلوزیونم گفت یعنی چی گفتم رو فرش میخوابم تلویزیون نگاه میکنم جک2: مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت : باید چیزی را به تو بگویم زن: لازم نیست مرد: اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن: باشه بگو مرد: من زن دوم دارم زن با خونسردی گفت : میدونم همین امروز فهمیدم ... حالا آروم باش تا مرگ موش کارشو بکنه... جک3: پدربه دختر: پاشو دخترم یه لیوان آب واسه بابا بیار دختر: ول کن بابا دارم تلویزیون میبینم. حال ندارم دختر کوچیکتر: بابا ولش کن این خیلی بی تربیته پاشو برو خودت بخور برای منم بیار جک4: دقت کردید عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی نداریم ! یعنی بی شوهری تو عمق دریا هم موج میزنه عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 زیبا بود |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 باحال بود دمت گرم چهارمی از همه بهتر بود نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در May 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2020 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YounG ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۶ در 22:11، hosein700 گفته است: جک2: مرد در حال جان دادن بود که به همسرش گفت : باید چیزی را به تو بگویم زن: لازم نیست مرد: اما اگر نگویم نمیتوانم آسوده بمیرم و عذاب وجدان رهایم نخواهد کرد زن: باشه بگو مرد: من زن دوم دارم زن با خونسردی گفت : میدونم همین امروز فهمیدم ... حالا آروم باش تا مرگ موش کارشو بکنه... نقل قول .Still i rise لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROG ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 نقل قول اجازه دهید همیشه با لبخند با هم روبرو شویم، زیرا لبخند سرآغاز عشق است. U Most Fight Over For Love , The Best Reason For Resume Life Is Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.