رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

یک درخواست من از تیم آرسا کیا دارم که مثل گیم اصلی سن آندریاس به بازی گنگ اضافه کنیم و روی نقشه یه محدوده با رنگ های مختلف مثل گیم اصلی سن آندریاس مشخص بشه و قلمرو هر گنگ با یک رنگ نشان داده بشه ماشین ها یک رنگ لباس ها یک رنگ و طرح های مخصوص ، داشتن رهبر گنگ یا همون فمیلی و قابلیت های یک گنگ کامل

اگر همچین قابلیتی اضافه بشه کلی آپشن به بازی اضافه میشه اعم از مواد فروشی توی محله گنگ ها ، هم دستی  گنگ با پلیس و گیر انداختن بقیه گنگ ها موقع خلاف در مقابل گرفتن بخشی از منطقه گنگ مقابل ، خرید فروش تفنگ برای در آمد گنگ یا همون فمیلی ، خرید فروش انواع چیز ها در گنگ و پول در آوردن ، حس فرمانروایی اعضای گنگ به منطقه و محله گنگشون ، تفاوت با بقیه ، رفاقت و صمیمی شدن اعضا با هم ، کلاب های شبانه ، اسپرت سواری با ماشین های گنگ و اسپرت، و حس رقابت طلبی گنگ ( فمیلی ) ها باهم ، 

و این قابلیت رو میتوانید به اقلیت تبدیل کنید و ب بنظرم بازی خیلی هیجان انگیز تر میشه 

لطفاً پیگیری بشه ممنون 

آیا دسته ی متوسط برای تو یک شوخی است؟

روی زمین دنبالت میگردم

چون توی اسمونا پیدات نکردم

حتی ستاره هامو شمردم 

ولی ردی از نگاهت پیدا نکردم

یه عمره با درد تو هم‌خونه ام

دیگه به غیر از قصه، یاری ندارم

اگه هنوز جایی نفس میکشی

بدون بدونه تو، امید و قراری، ندارم

7 ساعت قبل، MoSSaKeN گفته است:

آیا دسته ی متوسط برای تو یک شوخی است؟

به نظر من بهش کم توجه ای میشه مثلاً روی نقشه اگر مکان هاشون رو نشون بدن خوب میشه تا یک منطقه امن برای خلاف کارا یا دراگ فروشا باشه و تعداد گنگ ها یکم بیشتر بشه 

اینجا سبک بازی RPG است، و هیچ ارتباطی با موضوعی که گفتید ندارد.

d33115_25fe3c19-25InShot-۲۰۲۵۰۹۱۹-۱۲۴۲۴۳

14 ساعت قبل، spiderr گفته است:

به نظر من بهش کم توجه ای میشه مثلاً روی نقشه اگر مکان هاشون رو نشون بدن خوب میشه تا یک منطقه امن برای خلاف کارا یا دراگ فروشا باشه و تعداد گنگ ها یکم بیشتر بشه 

خب نشون میده باید توی سینگ فعالش کنی

روی زمین دنبالت میگردم

چون توی اسمونا پیدات نکردم

حتی ستاره هامو شمردم 

ولی ردی از نگاهت پیدا نکردم

یه عمره با درد تو هم‌خونه ام

دیگه به غیر از قصه، یاری ندارم

اگه هنوز جایی نفس میکشی

بدون بدونه تو، امید و قراری، ندارم

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...