mamadch ارسال شده در October 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2019 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من اصلا تو اونت نبودم ولی نوشتش میاد که استارت شده یا تموم شده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با لانچر تست کنید ویرایش شده October 6, 2019 توسط mamadch اضافه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 7, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 یعنی شما به هیچ وجه Join/ نزدید؟ اصلاً startjoins زده شد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 در 2 دقیقه قبل، Ali گفته است: یعنی شما به هیچ وجه Join/ نزدید؟ با سلام. بله علی جان حق با ایشونه در اونت وقتی استوپ جوین میشه دیگه چت /E رو افراد خارج از اونت نمیبینند (مگر ارگانیزر ادمین باشد) که در صورتی که ارگانیزر ادمین باشد وارن LCSStart هم برای همه ارسال میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary ارسال شده در October 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 (ویرایش شده) با درود، بله بنده هم این مورد رو مشاهده میکنم! ویرایش شده October 7, 2019 توسط Scary Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در October 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 خیر من اصلا join نزدم خودش میومد اون lcsstart end یا lcs started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در October 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2019 (ویرایش شده) اگه دقت کنید تو عکس دوم من /join زدم نوشته یعنی جوین بسته است event join is disabled currently ویرایش شده October 7, 2019 توسط mamadch س لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 5, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 آیا این مشکل دوباره اتفاق افتاده برای کسی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در November 22, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 بله هنوز این مشکل هستش دیروز هم زدن هنوز وارنش میومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 26, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2019 این مشکل حل شد. بابت گزارش ممنون. جوایز داده می شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده