Horny ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 با توجه با اپدیت جدید سیستم call 110/ کمی عوض شده که بازیکن بعد از استفاده این دستور اسم فرد رو بگه ولی یه مشکلی هست که بعضیا از این مشکل سوء استفاده میکنن. فرد میره یه اسم عجیب غریبی برای خود انتخاب میکنه که بازیکن نتونه تو 40 ثانیه اسمش رو بزنه, نظر من اینه که کاش وقتی به ما اخطار میاد که میتونیم از call 110/ استفاده کنیم پیش اسم بازیکن ID رو نیز بنویسه مثلا به جا: You have 40 seconds to convict ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. بنویسه: You have 40 seconds to convict (19) ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. چون واقعا این مشکل اذیت میکنه. 1 Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 در 10 ساعت قبل، ATABOOM گفته است: با توجه با اپدیت جدید سیستم call 110/ کمی عوض شده که بازیکن بعد از استفاده این دستور اسم فرد رو بگه ولی یه مشکلی هست که بعضیا از این مشکل سوء استفاده میکنن. فرد میره یه اسم عجیب غریبی برای خود انتخاب میکنه که بازیکن نتونه تو 40 ثانیه اسمش رو بزنه, نظر من اینه که کاش وقتی به ما اخطار میاد که میتونیم از call 110/ استفاده کنیم پیش اسم بازیکن ID رو نیز بنویسه مثلا به جا: You have 40 seconds to convict ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. بنویسه: You have 40 seconds to convict (19) ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. چون واقعا این مشکل اذیت میکنه. آره موافقم چون خودم شخصا هی اول اسمش رو میزدم هی میگفت بازیکن وجود داره تا ایتکه 40 ثانیه تموم شد و فرار کرد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Poriaa ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۶ در 23:14، ATABOOM گفته است: با توجه با اپدیت جدید سیستم call 110/ کمی عوض شده که بازیکن بعد از استفاده این دستور اسم فرد رو بگه ولی یه مشکلی هست که بعضیا از این مشکل سوء استفاده میکنن. فرد میره یه اسم عجیب غریبی برای خود انتخاب میکنه که بازیکن نتونه تو 40 ثانیه اسمش رو بزنه, نظر من اینه که کاش وقتی به ما اخطار میاد که میتونیم از call 110/ استفاده کنیم پیش اسم بازیکن ID رو نیز بنویسه مثلا به جا: You have 40 seconds to convict ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. بنویسه: You have 40 seconds to convict (19) ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. چون واقعا این مشکل اذیت میکنه. اره نظر خوبیه ولی اونقدر هم که شما فکر میکنید سخت نیست. 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DanyHttp ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 فکر خیلی خوبیه بعضیا اسماشون طولانیه و نوشتنش برای کسایی که تایپشون یکم کنده سخت و زمان بره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۶ در 23:14، ATABOOM گفته است: با توجه با اپدیت جدید سیستم call 110/ کمی عوض شده که بازیکن بعد از استفاده این دستور اسم فرد رو بگه ولی یه مشکلی هست که بعضیا از این مشکل سوء استفاده میکنن. فرد میره یه اسم عجیب غریبی برای خود انتخاب میکنه که بازیکن نتونه تو 40 ثانیه اسمش رو بزنه, نظر من اینه که کاش وقتی به ما اخطار میاد که میتونیم از call 110/ استفاده کنیم پیش اسم بازیکن ID رو نیز بنویسه مثلا به جا: You have 40 seconds to convict ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. بنویسه: You have 40 seconds to convict (19) ATABOOM for crime "Assualt". Call 110 using /p. چون واقعا این مشکل اذیت میکنه. بله من هم کاملا موافقم بعضی ها اسم های طولانی و عجیب غریبی دارند یکم کار رو مشکل میکنه و امیدوارم این مشکل به زودی حل بشه من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد شما قبول شد. اسم رنگی می شود و LowerCase می شود و همچنین آیدی هم کنار آن زده می شود. Targeted ver: 3.4.3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 22, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 انجام شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده