amir21gamer ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی مودب و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 4 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خوشم میاد و جا مناسبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هم علاقه دارم هم درامد خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samism ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 اسم واقعی:محمد سام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق و بامزه(شاید) • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12 - 4 یا 3 - 5 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟خوشم میاد ازش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 @amir21gamer @samism درخواست شما قبول شد برای تست آماده باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazl1570 ارسال شده در March 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2019 • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارومو شوخ طبع و حساس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 تا 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میخوام هدف داشته باشم و پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد تو بازی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2019 @Abolfazl1570 درخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiri ارسال شده در March 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اميررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خلاق خوش اخلاق كاريم نداشته باشي كاريت ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ٦-٨ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ١٢:٠٠ - ٠٠:٠٠ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلايل شخصي • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بلد بودن پول خوب ليدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قوانينشو بلدم راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ٢٠ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 @Amiri درخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
magness ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: احمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 11:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلیلی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای داشتن تجربش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4.5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 (ویرایش شده) @magness درخواست عضویت شما رد شد. شما ۵۲ تنبیه اقلیت دارید. ویرایش شده March 28, 2019 توسط Kiyarash نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajads ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: راز دار مشتی باحال اهل حال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ پنج الی هفت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنم هست اگه خدا بخواد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ماشالله پر در آمده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟زمینه پیشرفت واس من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یکبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 @sajads درخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brigand ارسال شده در April 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 11 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: راز دار مشتی باحال اهل حال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنم هست. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پر در آمده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟زمینه پیشرفت واس من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sonata ارسال شده در April 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع، عاشق پول دراوردن، به موقع جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم میتونم از پسش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2019 پذیرفته شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در April 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2019 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول دار میشی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tig ارسال شده در April 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2019 • عکس سایز از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟۸ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن حقوق کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): داشتن حقوق کافی و علاقه مندیم به لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر وجود حقوق و لیدر خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰-۱۱ بار نقل قول ✤✤✤ ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ GOD ┛━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┗ ✤✤✤ << >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAbol ارسال شده در April 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 11, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: موقع کار جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پول بیشتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوبی میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rasool9901 ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رسول • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام قانونمند عاشق پول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای داشتن زندگی بهتر در سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوبی میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در April 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2019 نفر اول رد شد (دارای اقلیت) نفر دوم پذیرفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:• • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: داش امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم بخدا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 60 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 (ویرایش شده) بازیکن محترم @motevahemدرخواست عضویت شما در Tow Truck Company قبول شد. برای تست اماده باشید. ویرایش شده April 16, 2019 توسط Relax نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در April 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف هستش • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن باحالیه و حضور دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیش دوستام هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 الی 7 بار نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در April 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2019 @VitamiN درخواست ورود شما به اقلیت پذیرفته شد. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در April 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.