Vanish ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و فعال اخلاق خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۱۶:۰۰ ۱۷:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به اشتباه ۸۰ fp شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه اخلاق خوب دوستدار دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:[ • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.