Nemking ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با ادب صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2الی 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیلدی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8بار نقل قول Be like that wind that can turn into a tornado مانند آن بادی باش که میتواند به یک گردباد تبدیل شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 - 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aria8831 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوپک از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: سن واقعی:15 اسم واقعی:آریا در چند کلمه خود را توصیف کنید:کسی که دنبال یه کار شرافتمندانه است روزانه چقدر بازی میکنید:7 در چه ساعت هایی بازی میکنید:10:00-18:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم برای چی میخواهید به این فکشن بیاید:د.ست دارم سرور را بیشتر بشناسم چرا شما فکر میکنید این فکشن جای مناسبی برای شما هشت:چون بیشتر سرور رو خواهم شناخت روزانه چندبار انجمن را چک میکنید:2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ardi007007 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با ادب صبور سرم تو کار خودمه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2الی 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیلدی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک کردن و برای اسکیل بالا بره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtabakhan ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام _مشتی _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷تا۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳الی۱۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):داشتنه لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید ۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaaa ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی مولایم دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و علاقه به مکانیکی. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DYG ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Healer ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و پاکدل. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:30 - 16:53 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): هم رنگش خوبه هم اسونه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! CaKe Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: متعهد به کار و وظیفه، پر تلاش و مسولیت پذیر و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ تا ۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEGGIN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام دلسوز و مهربان وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: شقایق • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یه آدم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کسب تجربه و اکتیویتی مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، سخت کوش، پرتلاش، دلسوز ، با ادب، درون گرا، احساساتی، قابل اعتماد، تابع قوانین، پر انرژی، دارای روابط عمومی بالا، با دقت، دارای حافظه ی ماهی، منطقی، با سواد، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-17:00 و 20:00 -23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه این فکشن میتونه فضای خوبی رو داشته باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMiREF ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مودب و شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9.00 - 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه و مهارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 4 بار ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط AMiREF نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام،پرانرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): :5:30-1:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کمک کردن به بازیکنان ارساکیاگیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 56 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajjadk ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل کس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام مشتی لوتی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲الی ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به کمک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوس دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲الی ۳بار در روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بنده خوش دل.خوش اخلاق.از لحاظ روانی کاملا پاکم.با عشق کارمو انجام میدم. به هر بازیکن آرساکیا هم احترام میگزارم و همچنین به هر شغلی و اقلیتی محترم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بنده به دلیل نداشتن وقت اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن باحالیه و چون قبلاً تو همین فکشن بودم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به شغل مکانیکی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟9 نقل قول ________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ My Brother: .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بای داده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا توش کار کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfan11228 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش،گیمر،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن یکی از فکشن خوب سرور در این سرور و من علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MATINAFKDM ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون شهرو مثل کف دستم میشناسن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱ تا ۲بار ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط MATINAFKDM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
vip123 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۱۵:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشت ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ الی ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
orgyt ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربونم.باادب.سختکوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13الی 17 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه با این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد.. لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم توش موفق میشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2.3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع با اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ یا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعالیتم در سرور زیاده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در 50 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 50 دقیقه قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد پلی میدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.