TheFarnam ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: فرنام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی - متمرکز - با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کمک به سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشن را می پسندم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 - 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WestBloodS ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغییر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن جالبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ انشالا هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳بار ویرایش شده July 17, 2022 توسط WestBloodS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 @Yasinbhj @HOPOWAZX @sir @FarNaMKilleR@WestBloodS درخواست های شما قبول شد آماده تست باشید. با توجه به اولویت زمان فعالیت، با شما توسط بنده تماس گرفته می شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
STARK12 ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2022 @STARK12 درخواست های شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Seyedalii ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1یا2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali1382 ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همه ساعات • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم فعالیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @Aliiiiii810 @Ali1382 درخواست های شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeVen ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا 24 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @SeVen درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17• اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همیشه• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @KAK2S درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Stark130803 ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربون خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 11:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به مکانیکی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ یا ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Stark130803 ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مهربون خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 11:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به مکانیکی علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ یا ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @Stark130803 درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال شوخطبع خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بنده فکشی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی دارد مردم بیشتر به آیت فکشن نیاز دارند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ ۲ بار نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @kakaking درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: ایلیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال شوخطبع خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بنده فکشی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی دارد مردم بیشتر به آیت فکشن نیاز دارند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 @Erfan درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
13ali84 ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من ادم باحالی هستم اهل شوخی خنده و صبور هم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از شغل خوشم میاد و علاقه دارم بهش و یکمم به خاطر پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من با حوصله هستم و صبر زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
13ali84 ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من ادم باحالی هستم اهل شوخی خنده و صبور هم هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از شغل خوشم میاد و علاقه دارم بهش و یکمم به خاطر پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من با حوصله هستم و صبر زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 @13ali84 درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BestRuner ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۴ • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال با استعداد با سواد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸تا ۲۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خیلی خوب دوستام در این فکش هستند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر عالی پول خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ الا ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: احمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال با استعداد با سواد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۸تا ۲۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خیلی خوب دوستام در این فکش هستند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر عالی پول خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ الا ۵ بار نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2022 @snatard درخواست شما قبول شد آماده تست باشید. @D34D درخواست شما رد شد، لینک اکانتتون مورد داره، لطفا تصحیح و مجدد پست بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.