Edrissediqi ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ادریس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق کار بلد مهربان با مزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00 12:00 2:00 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و ساب لیدر های خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis3144 ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehdiPhantom ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، خوش برخورد، با اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ تجربه کردن فکشن و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 3 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
isasharif ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عیسی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و محبت به دیگران و صبور حق دیگران را نمیخورم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن را دوست داشتم و پول و سرگرمی طولانی مدت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا قبلا میکانیکی کار کردم و خیلی سرگرم کننده بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHussein ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: حسین • اسم واقعی: 19 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-5:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در هیچ اقلیتی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکاران مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن و کمک به مردم علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad141515 ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق،شوخ،عاشق گیم انلاین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷.۸ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۴:۰۰الی۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):درامد خوب و لیدر بااخلاق • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درامد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirali8741 ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00:16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بیدر مهربانی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق مکانیکم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FAXAG ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: وقتی برم دنبال یه کار دیگه ولش نمیدم هر چقدرم که سخت باشه-_- • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ فرقی نمیکنه کلا هر وقت که شد پلی میدم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟خوشم میاد از فکشن مکانیک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کلا برام مهم نیست ولی میدونم مکانیک برا من اوکیه اوکیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4تا5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GNV ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تایم انلاین بالا . اهل دعوا نیستم . حق مردم را نمیخورم و ضایع نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:30 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول زیاد داره ، اسکین زیاد پیدا میشه ... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای سرگرمی ، پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 لا 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoGonde ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بازی های آنلاین و سمپ رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):09:30 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم جایی خوبی هست و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و اعضای خوبی داره و کلا فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی:امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم، خوش اخلاق، کار کن، صبور، با نظم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۲ ظهر الی ۱٠ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به کار کردن دارم و علاقه ی زیادی هم به ارسا کیا گیم دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmoGonde ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: احسان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بازی های آنلاین و سمپ رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):09:30 - 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم جایی خوبی هست و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و اعضای خوبی داره و کلا فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirking88 ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باحال اهل کار با مرام شوخ طبع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(14:00-22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):حقوق هفتگی خوبی کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرانرژی ام کمک زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ بار ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط amirking88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirezab ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق،خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7الی10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:قبلا در هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ این فکشن به نظر من بهترین هست و فکر میکنم این فکشن برای من مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rsta ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۳ • اسم واقعی:علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: زحمت کش و پاک دل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در روز ها عادی ۲ ساعت و در روز های تعطیلی ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:50-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی حضور نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک به مردم ارساکیا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه مند به یدک کش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضو هیچ فکشنی نیستم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه بیشتر (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد و من برای انجام وظیفه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEGGIN ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادم آرام و خوش اخلاق و با صبر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عباس • اسم واقعی: 14 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00-22:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +79 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tina11 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علاقه زیاد به کمک کردن به مردم و رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶یا۷ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):22:00تا15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر مهربان-علاقه شدید - • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تو همه فکشن ها بودم و موفق بودم و اینجا هم میتونم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blody ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان خونسرد • روزانه چقدر بازی میکنید: ۳ الی ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ ۱تا۳ ۴تا۷ • چرا فکشن قبلی را ترک کردید؟ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ برای این که احساس می کنم که این فکشن جای مناسبی برای من است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک کردن به مردم و درآمد خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pinArvin ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: آروین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدمی صبور و با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ۴ تا ۱۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون میخواهم از لیدرم تجربه بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSaJaD ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 23:59 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خدمت به ماشین بازا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkullBloodSs ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.