Feshi ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مسیح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی حال و خسته • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20-24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بازی نمیکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست دارم تجربه جدید کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام یهص • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bron2Kill ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHAMADGG ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدمهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من ادم معمولی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00_23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدری مهربان دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فداکار هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:21 • اسم واقعی:آرش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Promise ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , صبور و خوشبین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۷:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): با حاله و خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار My account: My Friends: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Muichiro ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اهورا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با حوصله و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 17:00 یا 19:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل تجربه در دیگر فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه جدید در دسته ملایم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به مکانیکی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار ویرایش شده 9 ساعت قبل توسط Muichiro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم برممتوسط که نشد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن معلم فکشن خوبیه و شیفته این فکشن شدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCANIA ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مصطفی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.اکتیویتی زن.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):من به فکشن یدک علاقه دارم و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب دارد و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sjd ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی:سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من بازی های آنلاین و سمپ رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5تا3ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فکر میکنم جایی خوبی هست و اعضای خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و اعضای خوبی داره و کلا فکشن خوبی هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Sjd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsarefe ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 اسم واقعی:امیر محمد در چند کلمه خود را توصیف کنید: خیلی ادم صبوری هستم و از بازی ارساکیا گیم خوشم میاد روزانه چقدر بازی می کنید؟4ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 15:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشین قبلی نداشتم برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کار باحال است و من الاقه دارم چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون از کارش خوشم میاد روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSpnt ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل (ویرایش شده) •عکس سایر کوچک از “اطلاعات کاربری” از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب تابع قوانین خوش اخلاق صبر میکنم خیلی و همیشه ارتباط خوبی با مردم دارم، خفن، با اعتماد، مردم دوست،قدرمتمند، قدرت طلب، بخشش کار، رفتار مناسب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(13:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم و میخواهم خود را رقم بزنم، پول،گسترش قلمرو اقلیت، اشنایی با دوستان جدید، وارد یه تجربه هیجان انگیز میشم و دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با دوستان جدیدی اشنا میشوم و به فکشن های سخت تر اماده باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط AmirSpnt نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.