imtaha ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان جدی خوش اخلاق فعال اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imtaha ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش اخلاق - جدی - فعال - اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13.18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZeranG ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. صبور. دانا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ا ظهر تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به فکشن مکانیک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبی است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7.8 نقل قول ✯ OutLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eudhd ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وضیفه شناس بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدودن 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این کار آشنایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 الی 12 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مودب دوستدار گیم قوی گانری خوب عاشق مکانیکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفته بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه به دسته متوسط برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که در مکانیکی وارد هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMohammad ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال آرام خوش اخلاق گیمر عاشق گیم ارساکیا. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت ۱۲ تا ۴. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ اکتیویتی آسان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ یا ۳ بار. نقل قول My account My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: آرین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):مسلط بودن به قوانین • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل (ویرایش شده) . ویرایش شده 21 ساعت قبل توسط Shreder نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مودب عاشق ارساکیا علاقه به کمک به مردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه به دیته متوسط بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که رانندگیم خوبه و صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲ نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rasamCA7 ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: رسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 -15:00 12:00): 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که به این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دورست کردن ماشین و بنزین فروختن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALICJ ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق.خوش رفتار.صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم این فکشن را تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
elmanporo ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ایلمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلن فکشن نبودن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): من این کار را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که برای بچه های سرور موفیده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2یا3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار My accounts نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobin89 ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:مبین • اسم واقعی:۱۴ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق اعتماد به نفس خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت یا ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 16.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این کار علاقه شدید دارم و میخوام کارمو از این فکشن جذاب شروع کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارم درسته و علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ الی 3 ویرایش شده 20 ساعت قبل توسط mobin89 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AiHossein ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱6 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور پر انگیزه شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰تا۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):شنیدم جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به نظر من این بهترین شغل برای موبایل پلیرهاست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط AiHossein . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PureDeath ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارسلان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 _ 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بنده همه فکشنارو دوست دارم مخصوصا این فکشن مجزا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شدید به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۲+ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: فرهاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: امیدوار مهربان باهوش خونسرد خوش اخلاق با تجربه تلاش و کوشش کننده جهت رسیدن به هدف ها, علاقه مند به پیشرفت و ترقی, صبور در انجام امور مختلف و پایبند به وظایف و اموره سپرده شده چه از سوی دیگران و چه به صورت طبیعی و علاقه مند به فکشن ویژه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدتی هست فکشنی نیستم - خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به مجموعه فکشن های ویژه و همچنین اقلیت مناسب دسته ویژه و داشتن اشنایی های پیشینه با این اقلیت و داشتن تجربه های کافی جهت عضویت و فعالیت در این اقلیت را مناسب میدانم تا موجب پیشرفت در این دسته شود و همچنین بودن دوستان در این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و آشنایی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FcPoker ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:30 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GENERALCG ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 29 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:05 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به ریپیر رسانی برای بازیکنان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ataaliali ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عطا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش زبان و با ادب. صبور پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 22:00):(18:30 - 15:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنبیه اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای بهتر کردنه سرور. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه بسیاری دارم و میخواهم با این فکشن به راه خود ادامه بدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8 بار ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط ataaliali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolkarimi ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر مهربانی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فدا کار هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SurviveL ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله صبور مشتی خوش اخلاق کار بلد مهربان آرام باهوش پایبند به قوانین با احترام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار 𝓗𝓮𝔂,𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓽𝓾𝓻𝓷𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓓𝓲𝓬𝓮,𝓣𝓸𝓭𝓪𝔂 𝔂𝓸𝓾 𝓻𝓾𝓵𝓮, 𝓣𝓸𝓶𝓸𝓻𝓻𝓸𝔀 𝔂𝓸𝓾 𝓑𝓮𝓰 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bedro123 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پویا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 الی 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر خوبی داره و راحته • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SydSina ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال اعتماد به نفس بالا صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): درآمد و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده بودن فکشن و مناسب شخصیت من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول بآ قآنونِ خودِت زِندِگی کُن اینجآ پُشتِ سَر خُدآ عَم حَرف میزَنَن . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشن بنده میباشد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کمک به بازیکنا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به رانندگی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.