sobhansl ارسال شده در یکشنبه در 10:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 0 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن جالبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SALVATOREH ارسال شده در یکشنبه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قانونمدار ، مهربان ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15 تا 04 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دریافت رنک ساب لیدر یا رنک +۲ و کسب تجربه این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Caps ارسال شده در یکشنبه در 11:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:15 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 28 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با تجربه - فعال - آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 الی 12:00):18:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و سابقه فعالیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kiyamehrsho ارسال شده در یکشنبه در 11:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:17 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۵ • اسم واقعی: کیامهر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ با مزه با جنبه اهل دعوا نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱تا۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟۶تا۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی خوبم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱تا۴بار ویرایش شده یکشنبه در 11:20 توسط kiyamehrsho نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArtaShabani ارسال شده در یکشنبه در 11:46 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:46 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: آرتا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با معرفت و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 - تا 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اینجا من رو نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در یکشنبه در 11:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:57 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 7بار در روز. نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hasanA ارسال شده در یکشنبه در 12:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان اهل رفاقت و صداقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12تا1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم مشغول کار در اقلیت باشم دوست دارم برای دیگران یه آدم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم به دیگران کمک کنم و علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حدعقل ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در یکشنبه در 12:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری، صبور، گیمر، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون فکر میکنم فکشن خوبی باشع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfa ارسال شده در یکشنبه در 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:36 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابولفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:30 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای بسیار مناسب برای کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به شغل میکانیکی علاقمند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wicked ارسال شده در یکشنبه در 12:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:45 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: زهرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر استعداد - خوش اخلاق - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار - فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه و علاقه دوست دارم به این اقلیت بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KimG ارسال شده در یکشنبه در 13:23 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:23 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: محمد • اسم واقعی: 22 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال گیمر گانریم خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 12:00- 17:00) ( 18:00- 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی برای امدن یه این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در یکشنبه در 14:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:30 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری فعال و پای کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13تا 22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FB80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون میخواهم به دسته متوسط بروم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من آدمی فعال برای این کار هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 ویرایش شده یکشنبه در 14:30 توسط mmdtaha8701 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elton ارسال شده در یکشنبه در 14:30 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مرتضی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت حداقل • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)؟ 18:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): استعداد و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا اسعتداد خیلی زیادی برای این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirrza1386 ارسال شده در یکشنبه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،پرانرژی،بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الی7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و استعداد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من به این فکشن استعداد بالا دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALI18 ارسال شده در یکشنبه در 15:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید:عاشق بازی های آنلاین و همچنین آرسا کیا گیم و رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 الی 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشق مرتب کردن هستم و میتونم عضو خوبی باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iIiya ارسال شده در یکشنبه در 16:13 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی بسیار پر هیجان و مشتی و گل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ۱۵ تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک دو و اسکیل اپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۴ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverBoy ارسال شده در یکشنبه در 16:29 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:29 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر حرف ، رفیق باز ، با مرام ، با صبر و حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 07:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از فکشن و اعضای آن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول ☠︎︎☠︎︎I am the only one who survives☠︎︎☠︎︎ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas1345 ارسال شده در یکشنبه در 16:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:40 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: علاقه به مکانیک،ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:30-11:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه به فکشن مکانیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به مکانیک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلم میخواد یک حقوق ثابت داشته باشم و به سرور کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NimaNINJA7 ارسال شده در یکشنبه در 17:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:41 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نیما • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00-04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احساس مسعولیت میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در یکشنبه در 17:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:57 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی کار درست پسر ولخرج • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۱ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون خوبه دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۷۰ ویرایش شده یکشنبه در 17:59 توسط KaftarBaze نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmad008 ارسال شده در یکشنبه در 18:27 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال . مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22-18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بار اولمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BenyaminAbdi ارسال شده در یکشنبه در 18:37 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:37 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قانونمدار ، مهربان ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن و توانمندی کافی رو دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daeeiiliya ارسال شده در یکشنبه در 19:02 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:02 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق پنل : سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق خوش قول فعال پرکار و در اقلیت یدک کش میخوام بیام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 3 الی 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این اقلیت را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
obito ارسال شده در یکشنبه در 20:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی کار درست پسر ولخرج • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۱ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون خوبه دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۷۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در یکشنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال،پرانرژی،بامرام . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6الی7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.